Μέχρι την πτώση των δίδυμων πύργων ήθελε να γίνει αεροσυνοδός
Showbiz

Μέχρι την πτώση των δίδυμων πύργων ήθελε να γίνει αεροσυνοδός

Με πατέρα καπετάνιο, τα ταξίδια ήταν πάντα στο DNA της. Ονειρευόταν να γίνει πιλότος και παρακολουθούσε μαθήματα για αεροπλάνα τύπου Piper, μέχρι που η πτώση των Δίδυμων Πύργων στάθηκε αφορμή να επανεξετάσει τα επαγγελματικά της όνειρα. 

«Στην ηλικία των 15 είχα στείλει αίτηση στην British Airways, για να με προσλάβουν όταν θα μεγάλωνα! Όταν ο Μπιν Λάντεν έριξε τα αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους, συνειδητοποίησα πως δεν ήταν το επάγγελμα που επιθυμούσα να ακολουθηθώ» τόνισε στο People η Έβελυν Καζατζόγλου.

Η αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού έφερε στη ζωή της το μόντελινγκ κι ένας νέος κόσμος ανοίχτηκε μπροστά της. «Το μόντελινγκ προέκυψε ξαφνικά. Πέρασα μια φάση με τρελά μαλλιά και με ζητούσαν νια δοκιμαστικά. Θυμάμαι πως πήγαινα στα κάστινγκ μαζί με τη μητέρα μου, καθώς ήμουν ακόμα ανήλικη. Στα 17 μου τελείωσα το σχολείο και μου ζητήθηκε να πάω στο-εξωτερικό. Το πρώτο ταξίδι που έκανα ήταν στο Μόντε Κάρλο, μετά πήγα στην Τουρκία και στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη, την οποία ερωτεύτηκα. Εκείνη την περίοδο έκανα μια φωτογράφιση με τον Κώστα Κουτάγιαρ, που μου άνοιξε την πόρτα για το Παρίσι, και θα τον ευγνωμονώ πάντα για αυτό. Έπειτα ήρθε το Μιλάνο και μετά το Λονδίνο, που έγινε η βάση μου. Μάλιστα στο Λονδίνο σπούδασα image making . Ήμουν τυχερή γιατί πρόλαβα τις καλές εποχές του μόντελινγκ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved