Σάκης Ρουβάς: Απέχει από τα τετριμμένα και θα…
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Απέχει από τα τετριμμένα και θα…

Παρότι ήδη από την άνοιξη οι προτάσεις για συμμετοχή σε κάποιο σχήμα νυχτερινού κέντρου ήταν πολλές, ο Σάκης Ρουβάς αποφάσισε να απέχει από τα τετριμμένα.

«Η εξέλιξη και η πρόκληση είναι στο DNA του Σάκη. Του αρέσουν οι προκλήσεις και θέλει να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε αυτές. Θέλει να επιστρέψει στη νυχτερινή διασκέδαση με μια δυνατή έκπληξη. Προχωρά ακολουθώντας το ένστικτό του και εξελίσσεται συνεχώς», αποκαλύπτουν άτομα του κύκλου του. «Του αρέσει να κάνει τη διαφορά δημιουργώντας νέες τάσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος πάντα αγκαλιάζει κάθε του νέο εγχείρημα», καταλήγουν. Και δεν είναι ψέματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς δεν θα εμφανίζεται μόνο στη σκηνή του «Villa Mercedes» αλλά σκοπεύει να δώσει νέα πνοή στον χώρο με επιπλέον καλλιτεχνικές δραστηριότητες και καινοτόμο concept.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου του πιο ιστορικού και επιτυχημένου κλαμπ της Ελλάδας, Γιάννης Τσακουμάκος, κρατάει τις λεπτομέρειες επτασφράγιστο μυστικό. Ωστόσο, έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες ανακαίνισης. Το νέο πλάνο του μαγαζιού θέλει όλους τους χώρους του ενοποιημένους ώστε να δημιουργηθεί μια μεγάλη ενιαία αρένα η οποία θα στεγάσει έναν σύγχρονο «ναό» τέχνης, όπως ισχυρίζονται άνθρωποι που γνωρίζουν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο ίδιος ο Σάκης συμμετέχει ενεργά στην αποπεράτωση του project ελέγχοντας τα πάντα ώστε το αποτέλεσμα να είναι ακριβώς όπως το ονειρεύεται. Αυτό που επιθυμεί είναι να εγκαινιάσει μια νέου τύπου διασκέδαση, απόλυτα εναρμονισμένη με τις δύσκολες συνθήκες της εποχής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «thema people», o Έλληνας σταρ έχει άποψη για τα πάντα: από τη διακόσμηση και την αισθητική του μαγαζιού μέχρι τα καλλιτεχνικά δρώμενα που θα φιλοξενεί ο χώρος τις ημέρες που δεν θα τραγουδά ο ίδιος. Τι ακριβώς έχει στο μυαλό του; Το comeback της πιο πολυσυζητημένης «Villa» στην Αθήνα, αυτή τη φορά ως πολυχώρου ο οποίος θα προωθεί τη σύγχρονη μουσική προβάλλοντας νεαρούς καλλιτέχνες και πρωτοεμφανιζόμενα συγκροτήματα. Οι νέοι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε έναν χώρο διεθνών προδιαγραφών, με την προσωπική υποστήριξη του Σάκη. «Θέλω να δημιουργήσω έναν διαδραστικό χώρο διασκέδασης. Ανυπομονώ να ανέβω στη σκηνή του κλαμπ και κάθε βράδυ να ζούμε όλοι μαζί μια μουσική εμπειρία, ένα πάρτυ γεμάτο ένταση και ρυθμό, σε ένα ιστορικό κλαμπ στο οποίο όλοι έχουμε δυνατές αναμνήσεις. Η εποχή μας έχει ανάγκη από αισιοδοξία και χαμόγελο», εκμυστηρεύεται ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved