Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας»

Η νέα πρόκληση για τον Κωνσταντίνος Καζάκος είναι τηλεοπτική και δεν είναι άλλη από τη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Ρουά Ματ». 

Στη σειρά υποδύεται τον Ανδρέα, τον ήρωα που άθελά του πρωταγωνιστεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Ο πρώην σύντροφος της συζύγου του Μαρίας (Μαρία Κορινθίου), ο Φίλιππος (Γιάννης Σπαλιάρας), μπαίνει ανάμεσά τους και τους αναστατώνει τη ζωή.

«Η επιστροφή μου στην τηλεόραση ήταν κάτι που το ήθελα. Είχα πέντε χρόνια να παίξω και δεν σου κρύβω ότι το ήθελα πολύ. Ολο αυτό το διάστημα έκανα το θέατρό μου, έπαιζα τις μουσικές μου, αλλά η τηλεόραση ως μέσο έχει μια διαφορετική δυναμική. Μπαίνεις στα σπίτια του κόσμου που ίσως δεν έχει την ευκαιρία να σε δει στο θέατρο. Το “Ρουά Ματ” είναι μια αξιοπρεπέστατη παραγωγή. Εχει ωραίο σενάριο, καλούς σκηνοθέτες, καλό καστ. Μια χαρά!», λέει στο «thema people» o Κωνσταντίνος Καζάκος.

Τα γυρίσματα του «Ρουά Ματ», της σειράς που πήρε το εισιτήριο να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν, γίνονται στην Κύπρο. Ο Κωνσταντίνος πηγαινοέρχεται μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, κάνει πολύωρα γυρίσματα και καλείται μέσα σε δύο-τρεις ημέρες να βγάλει τις σκηνές όλης της εβδομάδας. «Πηγαινοέρχομαι. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας» λέει γελώντας. «Για να είμαι όμως απόλυτα ειλικρινής, τα ταξίδια τα έχω λίγο στο αίμα μου. Όπως όλοι οι ηθοποιοί. Δεν μπορούμε να μείνουμε για μεγάλο διάστημα στο ίδιο σημείο. Θέλουμε να αλλάζουμε. Μέσα σε έναν χρόνο μπορούμε να αλλάξουμε δύο, ακόμα και τρεις φορές συνεργάτες. Νομίζω ότι αυτή η εναλλαγή είναι στα θετικά του επαγγέλματος. Μας κρατάει ζωντανούς και μας διατηρεί μεγάλα παιδάκια. Αμα δεν δεις αυτή τη δουλειά σαν παιχνίδι, δεν έχεις καταλάβει την τέχνη σου. Γι’ αυτό λέμε “παίζω θέατρο, παίζω μουσική”. Είναι παιχνίδι. Σοβαρό παιχνίδι όμως. Με κανόνες. Αλλά αν πάψει να είναι παιχνίδι, χάνεται η μαγεία του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved