Η απάντηση Παπαδημητρίου στην επιστολή Βοσκόπουλου
Showbiz

Η απάντηση Παπαδημητρίου στην επιστολή Βοσκόπουλου

Την απάντησή της στην επιστολή που έστειλε χτες το απόγευμα ο Τόλης Βοσκόπουλος στην οποία εμπλέκει το όνομά της στην υπόθεση που έχει ξεσπάσει με τις οικονομικές οφειλές του ίδιου στην εφορία, έδωσε η Τζούλια Παπαδημητρίου.

«Είτε μου ζητηθεί να σχολιάσω ένα πρόσωπο της showbiz που δεν το ξέρω, είτε μου ζητηθεί να σχολιάσω τον κύριο Βοσκόπουλο, για εμένα είναι το ίδιο πράγμα.
Λέει ο κύριος Βοσκόπουλος στην επιστολή του ότι τα χρήματα αυτά, τα οποία υπήρχαν στο λογαριασμό του, ήταν χρήματα τα οποία ήταν από εισόδημα δικό μου. Άρα από δική μου δουλειά. Είτε από την επαγγελματική μου ενασχόληση είτε από οικογενειακά εισοδήματα.
Και εγώ αναρωτιέμαι… Πώς είναι δυνατόν τότε ο κύριος Βοσκόπουλος να ζητά στο διαζύγιο από εμένα 18 δις Ευρώ που του ανήκουν υποτίθεται, κατόπιν έμμεσων των πρωτόδικων ποσοστών 4 δις Ευρώ, και να έρχεται σήμερα να παραδεχτεί ότι τα χρήματα αυτά δεν ήταν καν δικά του; Ότι ήταν δικά μου. Είναι τελείως αντιφατικό. Βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας» δήλωσε στο star η Τζούλια Παπαδημητρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved