Αϊβάζης: «Η Μαρία είναι σπαστική με την καθαριότητα, όχι απλά υποχόνδρια»
Showbiz

Αϊβάζης: «Η Μαρία είναι σπαστική με την καθαριότητα, όχι απλά υποχόνδρια»

Ο Γιάννης Αϊβάζης σε συνέντευξή του μίλησε για το αν έχει περάσει κρίση ο γάμος του και τι τον ενοχλεί στην Μαρία Κορινθίου.

Στο ΟΚ! είχες παραδεχθεί ότι ο γάμος σου με τη Μαρία Κορινθίου πέρασε κρίση. Πώς το αντιμετωπίσατε;

«Το πιο σημαντικό είναι ότι με τη Μαρία μας δένει μία μεγάλη αγάπη και σεβασμός. Όπως όλα τα ζευγάρια, έχουμε κι εμείς τις διαφωνίες μας, αλλά υπάρχει κατανόηση. Ξέρει πότε να κάνει ο ένας από τους δύο ένα βήμα πίσω. Με τη Μαρία έχουμε μάθει να συζητάμε. Και παρόλο που είμαστε 7,5 χρόνια μαζί, εξακολουθούμε να είμαστε ευτυχισμένοι. Βέβαια έχουμε ένα παιδί, η πρωταγωνίστρια της ζωής μας».

Αισθάνθηκες λίγο παραγκωνισμένος από τότε που γεννήθηκε η κόρη σας Ισμήνη;

«Ο πιο σημαντικός παράγοντας για να μπορέσει να λειτουργήσει μια σχέση ή ένας γάμος είναι να έχει βρει πρώτα ο καθένας με τον εαυτό του. Αν συμβαίνει αυτό, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει».

Τι σε ενοχλεί στον χαρακτήρα της Μαρίας;

«Είναι σπαστική με την καθαριότητα, όχι απλά υποχόνδρια, αλλά κάτι παραπάνω. Μπορεί να έχει 40 πυρετό και να σηκωθεί από το κρεβάτι για να κάνει δουλειές. Όταν μπαίνω στο σπίτι ξέρω ότι πρέπει να βγάλω τα παπούτσια μου, γιατί μόνο ξυπόλυτοι επιτρέπεται να πατάμε στα χαλιά. Αν μπορούσα να ίπταμαι κιόλας θα την έκανα πολύ χαρούμενη. Όταν έρχομαι από την προπόνηση, το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να πετάξω τα ρούχα μου στο πάτωμα του μπάνιου και να κάνω ντουζ. Η Μαρία θα ήθελε ιδανικά να τα διπλώσω και να τα βάλω στα άπλυτα, γιατί έχει μανία με την τάξη και θέλει τα πάντα στη θέση τους», δήλωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved