«Έχουμε πολύ καλύτερο διαζύγιο απ’ ότι γάμο»
Showbiz

«Έχουμε πολύ καλύτερο διαζύγιο απ’ ότι γάμο»

Κάθε διαζύγιο «πονάει». Και τις δυο πλευρές . Όταν όμως αυτή είναι η καλύτερη λύση, το αποφασίζεις και προχωράς. 

Το ίδιο έκαναν και η Εύη Φραγκάκη με τον Δημήτρη Κοτταρίδη.

-Ήταν ψυχοφθόρο το διαζύγιο σου;

«Δεν μπορώ να δεχθώ ότι υπάρχει διαζύγιο μη ψυχοφθόρο. Δεν το ακούω καν. Σαφώς και ήταν. Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση την οποία πήραμε από κοινού με τον Δημήτρη και έπειτα από πάρα πολλή σκέψη και με τεράστιο το βάρος στην ψυχή μας, ειδικά όσον αφορούσε τον Σταύρο. Καταλήξαμε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι γονείς, στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως, εάν δεν παραμείνουμε μαζί. Αποφασίσαμε πολύ φιλικά και γλυκά, προτού γίνουν τα πράγματα άσχημα, ση καλό θα ήταν να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Αυτό εξελίχθηκε πάρα πολύ καλά, καθώς πλέον είμαστε δύο υπέροχοι φίλοι. Περνάμε πολύ καλύτερα τώρα μαζί απ' ό,τι όταν ήμασταν παντρεμένοι. Λέμε πολλές φορές ως αστείο πως έχουμε πολύ καλύτερο διαζύγιο απ' ό,τι γάμο. Είμαστε δίπλα στο παιδί μας, με συναίσθηση της ευθύνης απέναντι του. Ενώ οι προσωπικές μας ζωές είναι χωριστές, η μαμά και ο μπαμπάς δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Ο Σταύρος δεν έχει καμία αίσθηση ότι έχει συμβεί κάτι κακό στη ζωή του. Ευτυχώς ήταν αρκετά μικρός και όχι σε μια πιο ώριμη ηλικία, ώστε να νιώσει ότι άλλαξαν τα πράγματα άρδην στη ζωή του. Και επειδή δεν έχει έλλειψη ούτε από τον ένα γονέα ούτε από τον άλλο, νομίζω ότι επιλέξαμε την καλύτερη λύση» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Συμβουλεύτηκες παιδοψυχολόγο εκείνη την περίοδο;

«Συμβουλεύτηκα τους πάντες. Φοβόμουν πάρα πολύ ακόμα και τη λέξη διαζύγιο και γενικώς την επόμενη ημέρα. Οι γονείς μου εξακολουθούν να είναι ερωτευμένοι έπειτα από σαράντα χρόνια σχέσης. Δεν είχα αντιμετωπίσει αντίστοιχο γεγονός στο στενό μου οι-κογενειακό κύκλο. Φοβόμουν την επόμενη ημέρα περισσότερο για το άγνωστο, όχι γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου ή στον Δημήτρη. Η απόφαση μας να κάνουμε παιδί ήταν τελείως συνειδητή. Δεν μας έτυχε και παρεμπιπτόντως παντρευτήκαμε. Συμβουλεύτηκα και παιδοψυχολόγους και εκπαιδευτικούς που ήξεραν ενδεχομένως καλύτερα ποιος ήταν ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να ανακοινωθούμε στο παιδί την απόφαση μας και πώς θα ήταν η επόμενη ημέρα χωρίς να είμαστε και οι δύο στο σπίτι.»

- Η πιο δύσκολη προσωπική σου στιγμή;

«Είμαι βαθύτατα συναισθηματική και πολύ έντονη και εκρηκτική ως χαρακτήρας. Είμαι Κριός και όσο δυναμισμό έχει αυτό το ζώδιο, άλλη τόσο ευαισθησία κρύβει μέσα του. Επειδή λοιπόν είμαι πολύ συντροφικό άτομο, η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το διαζύγιο μου, δεδομένης και της αγωνίας μου να γίνουν όλα με έναν ιδανικό τρόπο που δεν θα πλήγωνε το παιδί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved