Ιωσήφ Μαρινάκης: «Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης σε συνέντευξή του μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που περνάει η Ελλάδα.

Τι γεύση σού άφησε αυτό το καλοκαίρι; Έχεις μια αισιοδοξία για το μέλλον;

«Αυτό που ζούσαμε και αυτό που ζούμε θέλεις να πεις. Γιατί το καλοκαίρι, ως εποχή, πάντα με χαλαρώνει. Αγαπώ πολύ τη θάλασσα, μου δίνει ενέργεια, μου δίνει ζωή. Όμως με όλα όσα συμβαίνουν σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο, αν και γενικά είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, θεωρώ ότι την Ελλάδα μας την τελείωσαν. Είμαι κάθετος σε αυτό. Η αλήθεια όμως είναι ότι αν δεν αλλάξουμε ως άνθρωποι, αλλά και τον τρόπο σκέψης μας, θα έχουμε ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα. Ανακυκλώνουμε τους ίδιους πολιτικούς, ακούγονται και λέγονται τα ίδια πράγματα, γενικώς όλα είναι μία από τα ίδια».

Με όλα όσα συμβαίνουν, σκέφτηκες ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να ζήσεις σε μια άλλη χώρα;

«Ναι, το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά. Ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, αλλά δυστυχώς κάτι συμβαίνει, κάτι γίνεται εδώ πέρα και δεν πάει μπροστά. Δεν είναι δυνατόν να αντέξουμε με αυτή την κατάσταση. Για πόσο ακόμα να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς απολαβές, με απίστευτη ταλαιπωρία και στο τέλος της ημέρας να μην ξέρεις και το γιατί. Δεν υπάρχει πρόνοια, δεν υπάρχει τίποτα. Δυστυχώς, έχουν φύγει πολλοί άνθρωποι από την Ελλάδα. Όμως υπάρχουν και στιγμές που με πιάνει το νεύρο και λέω Όχι, δεν θα φύγουμε εμείς από τη χώρα που αγαπάμε. Να φύγουν εκείνοι που πρέπει και που μας οδήγησαν εδώ σήμερα».

Βρισκόσουν στο εξωτερικό για διακοπές. Γυρίζοντας δεν σε έπιασε κατάθλιψη;

«Εντάξει, δεν υπάρχει. Εάν κάνεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό, καταλαβαίνεις τρελές διαφορές. Άλλη κατάσταση, χαρούμενοι άνθρωποι. Εδώ ζούμε απίστευτα σκηνικά. Αυτή η χώρα είναι κρίμα που έφτασε εδώ που έφτασε. Αυτό που ζούμε δεν περιγράφεται», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved