Ιωσήφ Μαρινάκης: «Κάνω δουλειά μόνος μου με τον εαυτό μου»
Showbiz

Ιωσήφ Μαρινάκης: «Κάνω δουλειά μόνος μου με τον εαυτό μου»

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε αν έχει απευθυνθεί σε ψυχολόγο.

Προγραμματίζεις ένα επόμενο επαγγελματικό βήμα;

«Θα ήθελα να κάνω κάποια σεμινάρια ένα δύο μήνες στη Νέα Υόρκη και να σκηνοθετήσω κάτι στο μέλλον, να περάσω δηλαδή και σε αυτό το κομμάτι. Απλώς, επειδή τώρα όλοι παλεύουμε για την επιβίωση, προσπαθώ καταρχήν για αυτό. Από την άλλη, είναι κάτι που υπάρχει μέσα μου και θα το κάνω, γιατί το έχω ανάγκη».

Έχεις απευθυνθεί ποτέ σε κάποιον ειδικό εξαιτίας κάποιου ρόλου που να σε συνεπήρε τόσο σε βαθμό που να χρειάστηκες βοήθεια μετά;

«Σε κάθε ρόλο προσπαθώ να μελετώ τη ζωή ενός αντίστοιχου ανθρώπου. Το κάνω αυτό, κλέβω».

Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχεις χρειαστεί τη βοήθεια ενός ψυχολόγου;

«Όχι. Κάνω δουλειά μόνος μου με τον εαυτό μου. Όταν αισθανθώ ότι λίγο ξεφεύγω μέσα στον ψυχισμό μου, το αντιμετωπίζω μόνος μου. Ακόμη το παλεύω. Πολύς κόσμος επισκέπτεται ψυχολόγους, ειδικά τώρα πια. Δεν είναι ταμπού και δεν είναι κακό να το κάνεις όταν το νιώσεις μέσα σου ως ανάγκη. Η βοήθεια είναι σημαντική, ειδικά όταν έρχεται από τους σωστούς ανθρώπους. Ο καθένας πρέπει να βρίσκει τις διεξόδους του. Οι εποχές είναι σκληρές και πρέπει να νιώθουμε όμορφα. Χωρίς άγχος και στρες».

Το ησυχαστήριο σου είναι το σπίτι σου και η Κρήτη;

«Εκατό τοις εκατό. Στόχος μου είναι κάποια στιγμή να ζω το μισό μου χρόνο στην Αθήνα και το μισό στην Κρήτη. Θέλω τα καλοκαίρια μου να τα περνώ στην Κρήτη. Με ισορροπεί πάρα πολύ αυτό που μου συμβαίνει όταν πατώ το πόδι μου στο νησί. Ξέρω ότι εκεί βρίσκεται πάντα ένα κομμάτι μου».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved