Η Εύη Φραγκάκη μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της
Showbiz

Η Εύη Φραγκάκη μιλάει πρώτη φορά για τον σύντροφό της

Η Εύη Φραγκάκη μίλησε πρώτη φορά για την σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Σαχάτ.

Όσον αφορά τα προσωπικά σου τώρα, διανύεις μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο με το σύντροφο σου Γιώργο Σαχάτ, όπου μάλιστα αποδεικνύεις για άλλη μια φορά ότι είσαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος που δεν κρύβεται ούτε παίζει κρυφτό με τους παπαράτσι.

«Το ρήμα κρύβομαι εμπεριέχει εξ ορισμού μία ανάγκη να μη φανερώσεις κάτι για το οποίο είτε ντρέπεσαι είτε δεν σου αρέσει ούτε εσένα κατά βάθος ή είναι παράνομο. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει στην προσωπική μου ζωή. Είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένη. Από την άλλη ως χαρακτήρας δεν είμαι ενθουσιώδης, με την έννοια του μόλις γνωρίσω έναν άνθρωπο να θέλω κατευθείαν να το ανακοινώσω. Δεν έχω τέτοιο άγχος, αλλά ούτε και την αγωνία να το αποκρύψω. Με τον Γιώργο είμαστε σχεδόν μισό χρόνο μαζί, γεγονός που με κάνει πιο ήρεμη πλέον. Δεν το γνωστοποίησα ούτε το διατυμπάνισα από την πρώτη στιγμή, σαφώς, αλλά από τη στιγμή που κάποιοι φωτογράφοι βρέθηκαν σε ένα μέρος που έτυχε να είμαι και εγώ με τον Γιώργο και την υπόλοιπη παρέα μου, δεν είχα κανένα λόγο ούτε διάθεση να αρχίσω να παίζω παιχνίδια, όπως να κάθεται ο ένας στη μία άκρη του τραπεζιού και ο άλλος στην άλλη μην τυχόν και φανεί κάτι παραπάνω. Δεν κάνω κάτι παράνομο ούτε διαφημίζω όμως τη σχέση μου».

Τι αγαπάς στον Γιώργο;

«Είναι ένας πολύ σοβαρός άντρας. Έχουμε φτάσει και οι δύο σε μία ηλικία όπου μπορείς πάρα πολύ άνετα πια να αντιληφθείς αν με έναν άνθρωπο ταιριάζουν τα χνώτα σου . Έχουμε κοινά στοιχεία χαρακτήρα, ανατροφής, ενδιαφερόντων, κοινή πορεία ζωής και βέβαια μοιραζόμαστε τις ίδιες επιθυμίες και ανησυχίες για το μέλλον». Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι ερωτευμένη.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι αλλιώς. Στην ηλικία μας ο έρωτας είναι συνειδητοποιημένος».

Πάντα έμπαινες σε σχέσεις μόνο όταν ερωτευόσουν;

«Αν δεν συνέβαινε αυτό, δεν είχα λόγο να μπω σε μία σχέση. Ο έρωτας είναι ζωτικής σημασίας και κινητήριος δύναμη. Είναι πολύ όμορφο όταν συμβαίνει».

Ποια η σχέση του Γιώργου με το γιο σου; Μετά το διαζύγιο σου είχες θέσει ως βασική προϋπόθεση για την επιλογή του επόμενου συντρόφου σου να μπορεί να αγαπήσει το παιδί σου;

«Συμφωνία από την αρχή δεν μπορείς να κάνεις με κανέναν άνθρωπο. Η βασική προϋπόθεση είναι να ταιριάζουν οι δύο ενήλικες. Εφόσον ισχύει αυτό, προφανώς αντιλαμβάνονται και οι δυο τους ότι όταν θα χρειαστεί να προχωρήσουν στη γνωριμία με το παιδί, θα πρέπει να παραμείνουν σοβαροί, αναγνωρίζοντας το βάρος της ευθύνης που εμπεριέχει μια τέτοια κίνηση. Ο Σταύρος ευτυχώς είναι ένα πολύ ισορροπημένο παιδί που έχει κοντά του και τη μαμά του και τον μπαμπά του. Δεν έχει ανάγκη από κάποιο υποκατάστατο. Δεν ψάχνω ένα σύντροφο που θα δώσει στο γιο μου κάτι που του λείπει. Όταν αισθάνεται τη μαμά του ευτυχισμένη, είναι ακόμα καλύτερα ψυχολογικά. Όταν γνωρίζει είτε την καλύτερη μου φίλη είτε τον καλύτερο μου φίλο ή το σύντροφο μου, χωρίς να του γίνονται ανακοινώσεις για το πώς διαχωρίζονται οι σχέσεις, αισθάνεται πάρα πολύ ωραία με την παρέα της μαμάς».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved