Ο «Διαμαντής» του «Μπρούσκο» μας «συστήνει» τα εγγόνια του (φωτο)
Showbiz

Ο «Διαμαντής» του «Μπρούσκο» μας «συστήνει» τα εγγόνια του (φωτο)

Ο Διαμαντής του «Μπρούσκο», ο κατά κόσμο Γιώργος Ζένιος φωτογραφήθηκε με τα εγγόνια του και εξομολογήθηκε πώς είναι ως παππούς.

Πόσο συχνά βιώνετε τέτοιες οικογενειακές στιγμές, όπως η σημερινή, με το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που έχετε;

«Τα σαββατοκύριακα είναι αποκλειστικά αφιερωμένα στα εγγόνια μου, που είναι όλη μου η ζωή. Τις Κυριακές, ειδικά, τους θέλω όλους στο σπίτι μου για φαγητό».

Πώς νιώσατε όταν κρατήσατε αγκαλιά το πρώτο σας εγγόνι; «Δεν μπορώ να το περιγράψω κι ας πέρασαν 11 ½ χρόνια από τότε που γεννήθηκε η Εράσμω. Μετά ήρθε ο συνονόματος, ο Γιώργος Ζένιος, ο οποίος σήμερα είναι 8 ½ ετών. Αυτά είναι τα παιδιά του Αντρέα, του μεγάλου μου γιου. Ακολούθησαν, η 6 ½ ετών Αλίκη και ο 8 μηνών Ορφέας, τα παιδιά του μικρότερου γιου μου, Νώντα. Κάθε φορά, το συναίσθημα ήταν εξίσου έντονο. Σαν να κέρδιζα δισεκατομμύρια στο λαχείο. Πρέπει να το βιώσεις για να καταλάβεις. Είναι μεγάλη κουβέντα να γίνεσαι παππούς».

Έχετε δηλώσει ότι από μικρός επιθυμούσατε να αποκτήσετε οικογένεια. Της αφιερώσατε, όμως, όσο χρόνο θέλατε; «Δυστυχώς, όχι. Το επάγγελμά μου, δεν μου το επέτρεπε. Είχα κι έχω πλάι μου, όμως, μια γυναίκα που με στηρίζει. Η Αλίκη ξέρει πόσο αγαπώ τη δουλειά μου και δεν γκρίνιαξε ποτέ. Έδωσε στα παιδιά μας σωστή ανατροφή. Για 44 χρόνια, η καριέρα μου ερχόταν πρώτη. Πλέον, τα εγγόνια μου είναι πάνω απ’ όλα. Ίσως επειδή χόρτασα την καριέρα μου. Συνάμα, τα εγγόνια μου, μου δίνουν ζωή. Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου».

Γκρινιάζετε στην κόρη σας, που δεν σας χάρισε ακόμη εγγόνι; «Θέλω οπωσδήποτε ένα εγγόνι από τη Μαρία. Παρόλο που θέλει και η ίδια να παντρευτεί, προς το παρόν έχει αφοσιωθεί στην καριέρα της. Μερικές φορές, την πιέζω. Της λέω: “Πέθανα -όταν έπαθα την ανακοπή- πήγα στον ουρανό και ο θεός μού είπε πήγαινε να παντρέψεις τη Μαρία και να έρθεις πίσω”. Και εκείνη μου απαντά: “Αν είναι έτσι, να μην παντρευτώ ποτέ”».

Ποιο από τα τέσσερα, σας μοιάζει περισσότερο;

«Ο Γιώργος Ζένιος, ο νεότερος. Σ’ αυτόν βλέπω τον εαυτό μου».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved