Άλκις Κούρκουλος-Ευγενία Δημητροπούλου: Το ερωτικό τους καλοκαίρι στα Κύθηρα (φωτό)
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος-Ευγενία Δημητροπούλου: Το ερωτικό τους καλοκαίρι στα Κύθηρα (φωτό)

Ένα ξέγνοιαστο και άκρως ερωτικό καλοκαίρι πέρασαν ο Άλκης Κούρκουλος και η σύντροφός του Ευγενία ∆ηµητροπούλου στα Κύθηρα, όπου βρέθηκαν ως καλεσµένοι της φίλης τους Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Η σεναριογράφος έχει υπογράψει µερικές από τις πιο σηµαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες, σε κάποιες από τις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο ηθοποιός. Η σεναριογράφος συνηθίζει να προσκαλεί στο όµορφο εξοχικό της στα Κύθηρα τους πολύ κοντινούς της ανθρώπους, από τους οποίους σχεδόν ποτέ δεν λείπει ο Άλκις. Φέτος πήγε συνοδευόµενος από την Ευγενία, την οποία έχει γνωρίσει και εκτιµήσει ιδιαίτερα και η Μιρέλλα Παπαοικονόµου.
Το ζευγάρι διέµεινε σ’ έναν από τους ξενώνες του σπιτιού και πέρασε, όπως αποκάλυψε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, μοναδικές στιγμές. Σε διπλανούς ξενώνες την ίδια περίοδο έµεναν ο Κώστας Κόκλας και άλλοι φίλοι της γνωστής σεναριογράφου, ενώ ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου είχαν κλείσει ένα κοντινό σπίτι για τις διακοπές τους. Όλοι µαζί πήγαιναν στην παραλία για ατέλειωτο κολύµπι, ηλιοθεραπεία και παιχνίδι, µε τον Άλκι να απολαµβάνει τη θάλασσα καθισµένος σε µια καρέκλα µισοβυθισµένη στο νερό και την Ευγενία να εξασκείται στο θαλάσσιο σκι. Και οι δύο γελούσαν µε τα ασταµάτητα πειράγµατα των φίλων τους για τον παράφορο έρωτά τους, σύμφωνα με τη Real. Μετά από αυτές τις υπέροχες στιγμές διακοπών, ο Άλκις ξεκίνησε πρόβες για την επανάληψη του έργου «Φιλουµένα Μαρτουράνο» που κάνει πρεµιέρα στο Εθνικό Θέατρο την 1η Οκτωβρίου µε πρωταγωνίστρια την Ελένη Ράντου, ενώ στη συνέχεια θα παραµείνει στην πρώτη κρατική σκηνή ως πρωταγωνιστής στο έργο «Έγκληµα και τιµωρία» που θα σκηνοθετήσει ο Σωτήρης Χατζάκης. Η αρχή της σεζόν θα βρει την Ευγενία ∆ηµητροπούλου χωρίς θεατρική στέγη, αφού η παράσταση «Πιαφ», στην οποία έπαιζε, δεν θα επαναληφθεί, ενώ στο δεύτερο µισό της σεζόν θα την απολαύσουµε στην «Άννα Καρένινα» του Τολστόι που θα ανέβει επίσης στο Εθνικό σε σκηνοθεσία του Πέτρου Ζούλια και µε πρωταγωνίστρια τη Μαρία Ναυπλιώτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved