Κωνσταντίνος Καζάκος: «Με μένα ήταν όλοι πιο αυστηροί»
Showbiz

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Με μένα ήταν όλοι πιο αυστηροί»

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είναι γιος δύο ιδιαίτερα καταξιωμένων ηθοποιών. Ένιωσε ποτέ αυτό που λένε για τα παιδιά των διασήμων, ότι δηλαδή βρίσκονται στη σκιά τους και πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να αποδείξουν την αξία τους; 

«Αυτό ισχύει, αλλά δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω. Με εμένα ήταν όλοι πολύ πιο αυστηροί σε σχέση με έναν άλλο νέο ηθοποιό που πρωτοέβγαινε στο θέατρο. Περίμεναν περισσότερα πράγματα. Ήμουν εξαρχής φιλοσοφημένος και έτοιμος για το τι θα αντιμετωπίσω. Έκανα και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, Δεν έβαλα μέτρο σύγκρισης τους γονείς μου. Στην τέχνη υπάρχει έντονο το υποκειμενικό στοιχείο, με την έννοια ότι δεν αρέσουν όλοι το ίδιο οε όλους. Βεβαία οε σχέση με την εποχή των γονιών μου τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα δεν υπάρχει κινηματογράφος, που ήταν λαϊκό θέαμα. Κατά κάποιο τρόπο έχει αντικατασταθεί από την τηλεόραση. Παλιά υπήρχαν σταρ, τώρα δεν υπάρχει ούτε μισός. Τώρα υπάρχει η λογική της κλειδαρότρυπας και απομυθοποιούνται τα πάντα. Δεν υπάρχουν μύθοι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τελικά στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν αληθινές φιλίες ή όλα τελειώνουν μόλις, κλείνουν οι κάμερες;

«Υπάρχουν. Σπανίως στην τηλεόραση, κυρίως στο θέατρο, γιατί εκεί τον ζεις τον άλλο για ώρες. Βέβαια οι φιλίες δεν απασχολούν τόσο τη δημοσιότητα όσο οι έχθρες. Σε όλους τους χώρους αυτό δεν γίνεται;»

-Στην παρουσίαση θα ήθελες να δοκιμαστείς;

«Γιατί όχι; Με πράγματα κοντά σ' αυτό που κάνω δεν έχω ταμπού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved