Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν μιλάς πολύ και καθημερινά, συνήθως καταλήγεις να λες βλακείες»
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Όταν μιλάς πολύ και καθημερινά, συνήθως καταλήγεις να λες βλακείες»

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου πριν από μερικά χρόνια, συμμετείχε στο Dancing on iceκερδίζοντας τις εντυπώσεις. Αλήθεια, έχει φλερτάρει ξανά με την τηλεόραση; 

«Δεν αγαπάω πολύ την τηλεόραση. Παρ' όλα αυτά αν μου γινόταν οποιαδήποτε πρόταση, θα την άκουγα, θα την επεξεργαζόμουν. Πιστεύω πως η τηλεόραση σε φθείρει και αναγκαστικά πρέπει να μιλάς πολύ. Κι όταν μιλάς πολύ και καθημερινά, συνήθως καταλήγεις να λες βλακείες. Εγώ δεν μπορώ να φθείρομαι και να λέω βλακείες. Προτιμώ αυτές τις βλακείες να τις μοιράζομαι με τους φίλους μου και να γελάμε» τόνισε στο People.

Η Μαρία Ελένη αγαπάει τα λάθη της και, αν γυρνούσε το χρόνο πίσω, δεν θα διέγραφε τίποτα από τη διαδρομή της. «Θα τα έκανα πάλι όλα, γιατί όλες οι σωστές και λάθος επιλογές μου διαμόρφωσαν την προσωπικότητα μου. Κανείς δεν έχει γεννηθεί τέλειος. Πιστεύω πως είμαστε ένα λευκό χαρτί, που στην πορεία μας στη ζωή ζωγραφίζουμε πάνω του. Σημασία έχει να μπορείς να εξελίσσεσαι και να μη μένεις στάσιμος. Μέσα από την προσωπική μου διαδρομή έχω πάρει πολλά μαθήματα Κάθε εμπειρία που ζεις, κάθε κατάσταση που βιώνεις σου ξυπνάει κάτι διαφορετικό. Μέσα από αυτά ανακαλύπτεις τον εαυτό σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved