Γάμος στην ελληνική σόουμπιζ: Θέμα χρόνου η επισημοποίηση της σχέσης των...
Showbiz

Γάμος στην ελληνική σόουμπιζ: Θέμα χρόνου η επισημοποίηση της σχέσης των...

Εκείνη εντυπωσιακή τραγουδίστρια και με αρκετές επιτυχίες ήδη στο ενεργητικό της. Εκείνος, φιλόδοξος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός με πολλές κατακτήσεις, όμως έχει μάτια μόνο για την αγαπημένη του με την οποία δεν αποκλείεται σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας...

Πέρασαν περίπου 10 µήνες από τότε που έγιναν ζευγάρι. Όταν στο τέλος της άνοιξης η Θωμαή Απέργη και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος αποφάσισαν να σταµατήσουν το κρυφτό και να χαρούν τον έρωτά τους, εκείνη δήλωνε: «Είµαι ευτυχισµένη στο πλάι του Λευτέρη. Είναι ένας άνθρωπος που µε πηγαίνει µπροστά». Εκείνος, µε τη σειρά του, µιλούσε πρώτη φορά για τη σύντροφό του. «Είναι η µόνη γυναίκα που θέλω να είµαι µαζί της 24 ώρες το 24ωρο, πράγµα που δεν µου έχει ξανασυµβεί, γιατί δεν είµαι και... εύκολος άνθρωπος. Τη θαυµάζω και ως καλλιτέχνιδα και ως άνθρωπο. Είναι υπέροχο πλάσµα».
Τα συναισθήµατα που έζησαν από την πρώτη στιγµή της γνωριµίας τους δυναµώνουν και όσοι τους ζουν από κοντά λένε ότι προχωράνε πια πολύ σοβαρά. Μάλιστα, ο Λευτέρης δηλώνει στο περιβάλλον του, σύμφωνα με τη Real, πως νιώθει ευλογηµένος που έχει τη Θωµαή δίπλα του και πως στο πρόσωπό της έχει βρει την ιδανική γυναίκα για να κάνει οικογένεια. ∆ηλώσεις που κάνουν πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι πια θέµα χρόνου να επισηµοποιήσουν τον δεσµό τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ήδη κάτω από την ίδια στέγη και συγκεκριμένα στο σπίτι της Θωμαής στη Βούλα όπου οι δυο τους μοιράζονται την καθημερινότητά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved