Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν δοθείς σε αυτό που κάνεις αργά ή γρήγορα θα έρθει η αναγνώριση»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν δοθείς σε αυτό που κάνεις αργά ή γρήγορα θα έρθει η αναγνώριση»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έφυγε και με τόσο… καλό τρόπο από τον ΑΝΤ1. Το έχει μετανιώσει το κανάλι; Τι πιστεύει εκείνη;

« (γέλια)... Όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο αρκεί να έχουμε την υπομονή να περιμένουμε... και να σου πω και κάτι, αν δεν έκλεινε τότε ο κύκλος του ANT1 δεν θα άνοιγε αυτός του ALPHA» τόνισε στο Miss Glitter.

-Δεν είναι τρομερό που το κοινό το πρωί ψηφίζει να δει μια εκπομπή lifestyle;

«Θεωρώ ότι υπήρχε έδαφος σε εκείνη τη ζώνη, γιατί όταν υπάρχουν πέντε ανταγωνιστές, πέντε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και τα τέσσερα παίζουν το ίδιο πράγμα, υπάρχει χώρος για μια εναλλακτική πρόταση. Μην ξεχνάς, όμως, ότι λίγους μήνες μετά το «Happy day» ήρθε στη ζώνη και η Χριστίνα Λαμπίρη που και αυτή ασχολείται με το lifestyle. Ήταν η στιγμή, το timing, η ομάδα... Μπορεί να υπάρχει χώρος, διάθεση και ζήτηση για ένα είδος εκπομπής αλλά είναι κι άλλοι παράγοντες που παίζουν τελικά ρόλο στο αν αυτή η εκπομπή θα αγαπηθεί από τον κόσμο. Σίγουρα υπήρχε χώρος για το lifestyle και αυτό φαντάζομαι, εκτός από τα άτομα του ALPHA, το ήξεραν κι άλλοι, αλλά ίσως δεν ήθελαν να επενδύσουν σε αυτήν τη ζώνη και οι λόγοι κυρίως, θεωρώ, ότι είναι οικονομικοί. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω μόνο ότι είναι μια εναλλακτική πρόταση, γιατί υπάρχει και ο ανταγωνισμός – είναι απέναντί μας και τα πρωινά για μισή ώρα και παρόλα αυτά το «Happy day» παραμένει επιλογή. Θεωρώ, λοιπόν, ότι η επιτυχία του είναι πολλά πράγματα μαζί»

-Είσαι, όμως, και ένας άνθρωπος που δεν παραδίδεις εύκολα τα όπλα. Είσαι δουλευταρού και το παλεύεις...

«Γενικώς θεωρώ ότι αν είσαι πάνω από την εκπομπή, την δουλέψεις, υπάρχει καλό κλίμα, σέβεσαι τους συνεργάτες σου και είσαι εκεί και προσπαθείς, θα έχεις αποτέλεσμα. Και στο ALTER οι εκπομπές που παρουσίασα μπορεί να μην έκαναν τα πολύ ψηλά νούμερα είχαν όμως απήχηση στον κόσμο. Σημασία δεν έχει πάντα να κάνεις τα 40άρια, αλλά να προσπαθείς όσο μπορείς καλύτερα και να υπάρχει μια ανταπόκριση από το κοινό. Αν δοθείς σε αυτό που κάνεις αργά ή γρήγορα θα έρθει η αναγνώριση, και σου το λέω γενικά αυτό. Φυσικά και δεν σνομπάρω τα 35άρια και τα 40άρια που χτυπάμε τώρα αλλά και όταν ήμουν σε εκπομπές που έκαναν 15%, αν ένιωθα εγώ καλά με την ομάδα μου και με αυτό που παρουσιάζαμε, ήμουν εξίσου ευτυχισμένη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved