Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι «γουράκι» δοκιμασμένο η μαμά μου»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι «γουράκι» δοκιμασμένο η μαμά μου»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στη μαμά της.

«Της έχω αδυναμία, το ξέρεις αυτό. Είναι «γουράκι» δοκιμασμένο. Θυμάμαι μια φορά που ήμασταν στο ALTER, τότε που κάναμε το «TV Weekend» και θα ξεκινούσε η πρώτη εκπομπή, μου λέει η Ράνια Ματαφιά: «Σίγουρα η μαμά σου είναι γούρικη;» Και της απαντάω: «Κοίτα να δεις, δεν ξέρω, δεν την έχω δοκιμάσει...». Όταν, λοιπόν, πήγαμε πολύ καλά, τότε μου είπε η Ράνια: «Δοκιμασμένη η μαμά, μπορείς να τη φέρνεις κάθε χρόνο»! Για μένα η μαμά μου είναι πολλά πράγματα, είναι ο άνθρωπός μου, είναι ένα παράδειγμα ζωής, τη λατρεύω για όλα αυτά που έχει προσφέρει σ’ εμένα και στην αδελφή μου, θυσιάζοντας πολλά από τα δικά της «θέλω». Και, βέβαια, τα τελευταία δύο χρόνια είναι ο άνθρωπος που με βοηθάει πάρα πολύ» τόνισε στο Miss GlItter.

-Νομίζω ότι μεγάλο ρόλο στην αγάπη που σου έχει ο κόσμος παίζει το γεγονός ότι ξεκίνησες από το μηδέν και τα κατάφερες... Νιώθεις λίγο Σταχτοπούτα;

«Δεν σου κρύβω ότι αισθάνομαι πολύ τυχερή και πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί, αλλά και για το ότι μου ήρθαν σιγά-σιγά. Δεν έγινε, δηλαδή, κάτι από τη μία μέρα στην άλλη... Αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι νιώθω Σταχτοπούτα! Σταχτοπούτα αισθάνεται μια γυναίκα που ξαφνικά, σε μια νύχτα βρίσκει τον «πρίγκιπα» και τον έρωτα της ζωής της. Όλα σ’ εμένα έγιναν αργά και σταθερά και ευτυχώς είχα το περιθώριο να τα βιώνω αλλά και να αισθάνομαι κάθε μέρα τυχερή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved