Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στον υπολογιστή μου είχα εικόνα και λαδάκι από τον Άγιο Εφραίμ»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στην πίστη της στον Άγιο Εφραίμ και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί γι’αυτό.

Κάποια στιγμή διάβασα ένα δημοσίευμα που ουσιαστικά σχολίαζε αρνητικά την εξομολόγηση σου ότι πιστεύεις στον Άγιο Εφραίμ...Και είχα πει τότε σε φίλου «βρε, λέει αλήθεια, εδώ δεν ξεκινά την εκπομπή αν δεν κάνει τον σταυρό της, έχει κομποσκοίνια και εικόνα στο καμαρίνι της και δεν με πίστευαν!

«Ναι, ίσως να έχεις δίκιο... Το να μοιράζεσαι κάποια πιο προσωπικά πράγματα, όπως την πίστη σου στον θεό, ενδεχόμενο να φαίνεται... κάπως στα μάτια ορισμένων και αυτό μπορώ να το αποδεχτώ. Αλλά από εκεί και πέρα για μένα πιο σημαντικό είναι το να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και ο άλλος αργά ή γρήγορα θα καταλάβει αν κάτι που κάνεις είναι επιτηδευμένο. Άρα είναι προτιμότερο να δείξεις στον άλλον ότι δεν τον κοροϊδεύεις και δεν παρουσιάζεις κάτι άλλο, παρά να κρύβεσαι και να είσαι διαφορετική. Εγώ είμαι ο εαυτός μου και τους πήρε καιρό για να διαπιστώσουν ότι έτσι είμαι. Δεν θυμάσαι που είχα στον υπολογιστή μου την εικονούλα και το λαδάκι; Ξέρεις πόσες φορές έχει τύχει να πάω συναδέλφους στον Άγιο Εφραίμ;».

Πηγή:missglitter

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved