Φωτεινή Γεωργαντά: «Δεν επιδίωξα ποτέ την προβολή και στο λέω απερίφραστα»
Showbiz

Φωτεινή Γεωργαντά: «Δεν επιδίωξα ποτέ την προβολή και στο λέω απερίφραστα»

Η Φωτεινή Γεωργαντά σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισε την δημοσιότητα.

Σε όλα αυτά τα χρόνια τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Η προβολή και η δημοσιότητα είναι κάτι συνώνυμο. Όταν κάνεις τηλεόραση, μπαίνει αυτόματα στο σπίτι του καθενός, αυτό σου δίνει μεγάλη δημοσιότητα. Δημοσιότητα και προβολή, που πρέπει να ξέρεις τον τρόπο να τη διαχειριστείς δηλαδή πώς να το εισπράξεις. Να ξέρεις ότι αυτό είναι μια δουλειά όπως όλες οι άλλες».

Επιδίωξες την προβολή;

«Όχι, δεν επιδίωξα ποτέ την προβολή και στο λέω απερίφραστα. Ξεκίνησα πολύ μικρή και στην αρχή δεν ήξερα τη δύναμη του μέσου. Ως άνθρωπος είμαι χαμηλών τόνων, κι αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω καλά αυτό που θέλω και μου αρέσει. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το μέσο πρέπει να έχουν μόρφωση, παιδεία. Προέρχομαι από έναν αθλητικό χώρο, που έχει πειθαρχία, οργάνωση, γνώση. Γνωρίζω καλά ότι οτιδήποτε κάνεις στην τηλεόραση πρέπει να το ξέρεις πολύ καλά, να το έχεις μελετήσει αρκετά».

Με ποιον τρόπο κατάφερες να διατηρείς χαμηλούς τόνους;

«Δεν έκανα τίποτε άλλο από αυτό που με προστάζει ο εαυτός μου, ο χαρακτήρας μου. Έχει πολύ μεγάλη αξία η οικογένεια, το περιβάλλον, οι αρχές, το πώς έχω μεγαλώσει, το τι ακριβώς ήθελα να κάνω στη ζωή μου, οι αντοχές και οι ανοχές μου, τα πρέπει, αυτά τα οποία με καθορίζουν ως άνθρωπο».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved