Γωγώ Μαστροκώστα: «Δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν να μεγαλώνει και να γερνάει»
Showbiz

Γωγώ Μαστροκώστα: «Δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν να μεγαλώνει και να γερνάει»

Η Γωγώ Μαστροκώστα σε συνέντευξή της μίλησε για τον χρόνο που περνάει και αν τον φοβάται.

Σε φοβίζει ο χρόνος που περνά ιδίως σε ό,τι έχει να κάνει με τα σημάδια που αφήνει πάνω μας;

«Δεν νομίζω ότι αρέσει σε κανέναν να μεγαλώνει και να γερνάει. Όταν βλέπεις πάνω στο σώμα σου αλλαγές που δεν είναι προς το καλύτερο, αλλά προς το χειρότερο, σίγουρα δυσανασχετείς. Προσωπικά όμως, έχω συμβιβαστεί με το σώμα μου, έχοντας περάσει μάλιστα και χειρότερες καταστάσεις, οπότε δεν μπορώ να σου πω ότι είναι κάτι που με ενοχλεί».

Είσαι καταπιεστική σε ό,τι αφορά την εικόνα σου; Να προσέχεις τι τρως κ.λπ.;

«Δυστυχώς δεν είμαι και θα ήθελα να μπορώ να προσέχω περισσότερο τι τρώω, όχι γιατί έχω θέμα με το σώμα μου, απλώς, όταν φωτογραφιζόμαστε, σαφώς και επιθυμούμε να δείχνουμε πιο αδύνατοι. Άλλωστε ο φακός προσθέτει πέντε κιλά, τα οποία έχω, διότι θεωρώ ότι είμαι ένας κανονικός άνθρωπος από άποψη κιλών και σωματότυπου. Είμαι ωστόσο περισσότερο υπέρ της γυμναστικής. Πρέπει να φροντίζουμε ώστε να έχουμε καλύτερη υγεία. Όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν καμία σημασία».

Γυμνάζεσαι αρκετά;

«Όσο μεγαλώνω, βάζω περισσότερο τη γυμναστική στη ζωή μου. Είναι όμως κάτι που πρέπει εκ των πραγμάτων να γίνεται. Εάν θέλεις να κάνεις κάτι ουσιαστικό για την υγεία σου, οφείλεις να βάλεις τη γυμναστική στην καθημερινότητα σου».

Η εικόνα μετράει τελικά;

«Μετράει για τον ίδιο μας τον εαυτό και μόνο. Αυτό που βλέπεις πρέπει να σε ευχαριστεί, να σε κάνει να νιώθεις καλά ψυχολογικά. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους απασχολεί τόσο η εξωτερική τους εμφάνιση. Είναι όπως έχεις συνηθίσει. Ο πρώτος αποδέκτης είναι πάντα ο ίδιος μας ο εαυτός».

Φροντίζεις το ίδιο και για την καλή ψυχολογία;

«Θεωρώ ότι η καλή ψυχολογία πρέπει να είναι το νούμερο ένα. Εγώ δεν είμαι καθόλου υστερική με την εικόνα μου. Δεν έχω αγχωθεί ποτέ με την εμφάνιση μου ούτε φοβάμαι το χρόνο και ότι θα γεράσω. Αντιθέτως, όμως, είμαι από τους ανθρώπους που κάθε μέρα ξυπνούν και ευχαριστούν το Θεό για ό,τι έχουν κάθε λεπτό, κάθε στιγμή, για το οτιδήποτε έχουν στη ζωή τους. Και αυτό είναι η δική μου ευτυχία. Είμαι ευγνώμων καθημερινά και μονίμως για ό,τι έχω».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved