Πάνος Βλάχος: «Χαίρομαι που η μοίρα μου κλείνει το μάτι και...»
Showbiz

Πάνος Βλάχος: «Χαίρομαι που η μοίρα μου κλείνει το μάτι και...»

Ο Πάνος Βλάχος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε σε συνεργασίες που έκανε με καταξιωμένους ηθοποιούς.

Δεύτερο καλοκαίρι που συνεργάστηκες με το Γιάννη Ζουγανέλη και πρώτη φορά με το Γιάννη Μπέζο. Τι κρατάς από τους δύο κυρίους;

«Είναι χρέος μου να δηλώσω ότι έχω τη τύχη να έχω δουλέψει με καλλιτέχνες που έχω ξενυχτήσει να τους βλέπω να ερμηνεύουν, από μικρό παιδί. Στο λέω ειλικρινά και με κεφαλαία γράμματα. Είναι σπουδαίο να συνεργάζεσαι με τόσο σημαντικούς ηθοποιούς, από πολύ νωρίς κιόλας. Αυτό δεν είναι δική μου επιλογή-μακάρι να ήταν! Χαίρομαι λοιπόν, που η μοίρα μου κλείνει το μάτι και έχω παίξει δίπλα σε τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτά τα μεγάλα, μα και μικρά μου όνειρα! Η εκτίμηση που έχω στο Γιάννη Μπέζο είναι απεριόριστη. Ο λόγος του και η ηθική του απέναντι στα πράγματα, με κάνει να τον θαυμάζω. Προσυπογράφω τα περισσότερα από όσα λέει και τον τρόπο που λειτουργεί στη καθημερινότητά του. Εκτιμώ τον τρόπο που υπάρχει. Τον δε, Γιάννη Ζουγανέλη, απλά τον αγαπώ! Έγραψε μουσική στη πρώτη παράσταση που έπαιξα. Γνωριζόμαστε χρόνια. Δεν είχαμε πολλές κοινές σκηνές στις δύο παραστάσεις που παίξαμε. Μακάρι, σε κάποια άλλη παράσταση να βρεθούμε και περισσότερο μαζί επί σκηνής».

Ποιο είναι το πρωταρχικό στοιχείο για να παίζεις καλή κωμωδία; Η φυσικότητα, το timing;

«Σε αυτή την ερώτηση, καλό θα ήταν να απαντήσει ένας κωμικός ηθοποιός που θαυμάζω και όχι εγώ στη ηλικία που είμαι. Απλά, θα σου έλεγα, πως όσο πιο ακριβής είσαι στο χρόνο και στην απέναντι σου τοποθέτηση στη σκηνή, ανακαλύπτοντας το δράμα που χαρακτηρίζει όλο αυτό, τόσο πιο δυνατό είναι το κωμικό στοιχείο».

Πηγή:outnow

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved