Μάγδα Τσαγγάνη: Γράφει σενάρια για παιδικό θέατρο
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: Γράφει σενάρια για παιδικό θέατρο

Σαράντα χρόνια στο θέατρο συμπλήρωσε φέτος η Μάγδα Τσαγγάνη

Έχει να εμφανιστεί σε τηλεοπτική σειρά από το 2011, ενώ στο ενεργητικό της έχει συμμετοχές σε περισσότερες από 50 κινηματογραφικές ταινίες και βιντεοκασέτες, αρκετές επιθεωρήσεις και μιούζικαλ, ενώ πριν από έναν χρόνο έγραψε το πρώτο της παιδικό θεατρικό με τίτλο «Να το, να το, το μωρό μου το Χιονάτο» και το ανέβασε στην Κρήτη, με πρωταγωνιστές μαθητές σχολείων. Ζει με την πενιχρή σύνταξη της και, όπως λέει στην σε καθημερινή εφημερίδα, το μόνο που τη φοβίζει είναι μήπως δεν προλάβει να γεράσει!

Τα τελευταία χρόνια παρά την οικονομική κρίση, η Μάγδα Τσαγγάνη απέχει από το θέατρο. Μπορεί, όπως λέει, να παίρνει μικρή σύνταξη, αλλά της είναι αδύνατον να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. «Δεν μπορώ να φύγω περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με μια βαλίτσα στο χέρι και να πληρώνομαι με ποσοστά της τάξεως των 10 ευρώ τον μήνα».

Πέρυσι έγραψε ένα μικρό παραμύθι και το ανέβασε πρώτη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τη βοήθεια του πολιτιστικού συλλόγου της πόλης, με ηθοποιούς μαθητές της α' και β δημοτικού. Φέτος το καλοκαίρι έκανε το ίδιο στην Αίγινα και είχε μεγάλη επιτυχία με μαθητές από το νησί. Όπως λέει, έχει πλέον μεγάλη ζήτηση και από άλλα σχολεία σε όμορα νησιά και, αν κάποιος θα ήθελε να έρθει σε επικοινωνία μαζί της, μπορεί να την εντοπίσει από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Έκανα έναν και μοναδικό γάμο, σε ηλικία 29 ετών, αλλά δεν κράτησε πολύ. Ζήτησε διαζύγιο από τον σύζυγο της επειδή ερωτεύτηκε έναν άλλον άντρα. Σήμερα το πρώην ζευγάρι είναι καλοί φίλοι και συχνά η ηθοποιός επισκέπτεται τη νέα του οικογένεια, αφού έχει ξαναπαντρευτεί και έχει αποκτήσει παιδιά. «Εγώ δεν ήθελα να αποκτήσω απογόνους. Έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, θα πέθαινα από ανησυχία και το παιδί μου θα ήταν άνεργο» λέει με ειλικρίνεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved