Καραβάτου-Κατσούλης: «Δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ποτέ χώρια»
Showbiz

Καραβάτου-Κατσούλης: «Δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ποτέ χώρια»

 

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξή τους εξομολογήθηκαν πώς διαχειρίζονται τα καβγαδάκια τους.

Έχουν υπάρξει μέρες που μπορεί να είχατε ένταση μεταξύ σας στο σπίτι και να φοβόσασταν μήπως φανεί και στον αέρα;

Κατερίνα: «Ο Κρατερός είναι υπεραναλυτικός άνθρωπος. Αν λοιπόν διαφωνήσουμε κάπου, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, θα το συ ζητήσουμε πάρα πολλές ώρες, μέχρι που θα το λύσουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση λοιπόν να δημιουργηθεί μία τόσο μεγάλη ένταση που να μεταφερθεί μετά και στη δουλειά μας, γιατί θα την έχουμε λύσει. Είμαστε από εκείνους τους ανθρώπους που μιλάνε πολύ, κυρίως ο Κρατερός».

Κρατερός: «Με λέει πολυλογά τώρα (Γελάει.) Η αλήθεια είναι σα είμαι υπεραναλυτικός και μπορεί να γίνομαι κουραστικός κάποιες φορές αλλά, όσο κι αν δεν το παραδέχεται εκείνη, αυτό είναι από τα προτερήματά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε εντάσεις με την Κατερίνα. Έχουμε έναν μαγικό τρόπο να λύνουμε τα πάντα πριν γίνουν μεγάλο θέμα και επηρεάσουν την καθημερινότητά μας. Εντάξει, παρεξηγήσεις ασυνεννοησίες πάντα θα υπάρχουν, αλλά δεν τις αφήνουμε να συσσωρεύονται».

Κατερίνα: «Μία συμφωνία που είχαμε κάνει από την αρχή της σχέσης μας ήταν ότι δεν πρόκειται να κοιμηθούμε ποτέ χώρια και ότι δεν πρόκειται να κοιμηθούμε αν δεν έχουμε προηγουμένως λύσει το πρόβλημα».

Ποιος θα ζητήσει πιο εύκολα συγγνώμη;

Κατερίνα: «Δεν νομίζω όχι έχει χρειαστεί να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Διότι, αφού συζητήσουμε διεξοδικά το θέμα, θα το λύσουμε και στη συνέχεια θα αγκαλιαστούμε και θα φιληθούμε. Βέβαια, κατά κάποιους μαλώνουμε για το ποιος είναι ο πιο ξεροκέφαλος από τους δύο, αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει. Ο Κρατερός λέει ότι είμαι εγώ η πιο ξεροκέφαλη κι εγώ λέω εκείνος».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved