«Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τη Σάσα σαν να είναι μπαμπούλας»
Showbiz

«Πρέπει να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τη Σάσα σαν να είναι μπαμπούλας»

Στήριξε την Σάσα Σταμάτη…!

Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την Σάσα Σταμάτη και αν αγχώνεται με τη νέα της εκπομπή.

Μαίρη, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι η Μαρία Ηλιάκη θα είναι στο «Πρωινό ΑΝΤ1», κάποιοι προέβλεψαν ότι θα υπάρξει ένταση με τη Σάσα Σταμάτη.

«Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να αντιμετωπίζουμε τη Σάσα Σταμάτη λες και είναι κανένας μπαμπούλας. Εντάξει, είναι αυτός ο έντονος χαρακτήρας που ξέρουμε, αλλά δεν είναι και ο Κέρβερος. Από την άλλη, η Μαρία είναι ενήλικη, με πολλά χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας και είμαι σίγουρη ότι μπορεί να ελιχθεί και να αντιμετωπίσει τα πάντα. Πιστεύω λοιπόν ότι θα έχουν μία καλή σεζόν και ότι δεν θα μαλλιοτραβηχτούν».

Όταν ήσουν στο Πρωινό, είχες την ασφάλεια ότι την ευθύνη της εκπομπής είχαν κυρίως ο Γιώργος και η Φαίη. Αγχώνεσαι τώρα που οι ευθύνες πέφτουν σε σένα;

«Οι ευθύνες είναι διαφορετικές. Βέβαια και πέρσι που ήμουν στο Πρωινό ήθελα να αποδείξω πράγματα και στον εαυτό μου και στον ΑΝΤ1, αλλά και στη Φαίη και τον Γιώργο που με εμπιστεύτηκαν ξανά. Είναι γεγονός ότι αυτή τη φορά πρέπει να αποδείξω τα περισσότερα που έχει χρειαστεί ποτέ. Αλλά αυτό δεν δημιουργεί ένας άγχος που μου κόβονται τα πόδια. Αντίθετα με κάνει πιο δημιουργική».

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved