Αλέξανδρος Σταύρου: «Πλέον είναι δύσκολο να γίνει μια τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα»
Showbiz

Αλέξανδρος Σταύρου: «Πλέον είναι δύσκολο να γίνει μια τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε συνέντευξή του μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα αλλά και για την επιλογή του να δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

Η κρίση στην Ελλάδα συρρίκνωσε σε απελπιστικό βαθμό την ελληνική μυθοπλασία που φέτος ειδικά φαίνεται πως διανύει τη χειρότερη χρονιά της. Πώς όμως έφτασε εδώ; Πιστεύετε ότι έγιναν υπερβολές και καταχρήσεις κατά τη διάρκεια της «χρυσής εποχής» της;

«Παλαιότερα έγιναν αρκετές καταχρήσεις και υπερβολές, σε όλους τους τομείς στην Ελλάδα. Τώρα πια και αυτή η δουλειά πληρώνει το τίμημα των προηγούμενων λαθών. Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος πια, ο κόσμος δεν έχει χρήματα. Πλέον είναι και δύσκολο να γίνει μια τηλεοπτική παραγωγή στην Ελλάδα».

Δίνετε πολύ σπάνια συνεντεύξεις και κρατάτε την προσωπική ζωή σας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όσο γίνεται. Πόσο εύκολο είναι αυτό για έναν επαγγελματία που δραστηριοποιείται σε ένα χώρο που απαιτεί διαρκή έκθεση και προβολή;

«Προφανώς γίνεται, καθώς πιστεύω ότι υπάρχει και αρκετός σεβασμός και από τα Μέσα. Όταν ένας άνθρωπος δηλαδή δεν θέλει να εκτεθεί, τότε τα Μέσα πολύ σπάνια έχει συμβεί να μην τον σεβαστούν. Γενικά όμως, δεν θα σε πιέσει και κανείς πάρα πολύ να το κάνεις. Το μεγαλύτερο ποσοστό σέβεται εάν κάποιος δεν επιθυμεί όλη αυτή την υπερπροβολή. Εξάλλου όπως υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να εκθέσουν την προσωπική τους ζωή, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που θέλουν να βάλουν την προσωπική τους ζωή μέσα στο κομμάτι της δημοσιότητας. Βέβαια και οι δυο επιλογές είναι εξίσου σεβαστές».

Πηγή: Tv Mania

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved