Φωτεινή Δάρρα: «Η πιο μαγική στιγμή του φετινού καλοκαιριού ήταν…»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Η πιο μαγική στιγμή του φετινού καλοκαιριού ήταν…»

Η Φωτεινή Δάρρα σε συνέντευξή της μίλησε για την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Δώσατε συναυλίες στη Δήλο και σε άλλους αρχαιολογικούς και συναυλιακούς χώρους. Ποια ήταν για σας η πιο μαγική στιγμή του φετινού καλοκαιριού;


«Ξεκινήσαμε από τη μυθική Δήλο, στην αυγουστιάτικη Πανσέληνο, με μια συναυλία που συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο από καταβολής του θεσμού των συναυλιών εκεί. Ήταν μαγικά! Φτάσαμε το απόγευμα και το νησί ήταν ακόμα έρημο, με μοναδικούς κατοίκους τα αρχαία που βρίσκονται από άκρη σε άκρη, όπου κι αν κοιτάξει το μάτι σου. Κατά το σούρουπο, άρχισαν να έρχονται τα πρώτα καραβάκια. Ο χώρος, όπου έγινε η συναυλία, γέμισε από κόσμο, που καθόταν όπου έβρισκε, μιας και οι καρέκλες γέμισαν πολύ γρήγορα. Η ενέργεια ήταν τόση, που μου θύμισε την αίσθηση της Επιδαύρου.

Συνεχίσαμε με συναυλίες σε αρχαιολογικούς χώρους ιδιαίτερους. Κάποιοι από αυτούς άνοιξαν για πρώτη φορά τις πύλες τους, φιλοξενώντας μουσική εκδήλωση, όπως στην Αρχαία Στράτο. Η Δήλος μάς έδωσε το μαγικό της άγγιγμα. Αυτήν την αίσθηση θα προσπαθήσουμε να τη μεταφέρουμε και στο κοινό, που θα βρεθεί στις 28 του μήνα, στην τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού, στον Kήπο του Μεγάρου».

Πηγή:naftemporiki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved