Ιωάννα Λαμπροπούλου: «Μαζί με τη Βίκυ χάνεται και ένα κομμάτι της Ιωάννας, το πιο τρυφερό»
Showbiz

Ιωάννα Λαμπροπούλου: «Μαζί με τη Βίκυ χάνεται και ένα κομμάτι της Ιωάννας, το πιο τρυφερό»

Τι περιμένουμε να δούμε στα νέα επεισόδια του Ρουά ματ;

«Στα καινούργια επεισόδια οι ήρωες φτάνουν ατά όρια τους. Άλλοι καταφέρνουν να τα σπάσουν και κερδίζουν την παρτίδα και άλλοι καταρρέουν. Ανατροπές, νέοι έρωτες, πισωγυρίσματα, σκληρά παιχνίδια εξουσίας, αποκαλύψεις και, πάνω απ' όλα, αγάπη. Λυτρωτική και αναπόφευκτη» τόνισε η Ιωάννα Λαμπροπούλου στο Mytv.

-Πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της Ιωάννας στα νέα επεισόδια;

«Η Ιωάννα έχει να αντιμετωπίσει τον πόνο της απώλειας. Χάνει την αδερφή της και ξαφνικά νιώθει ηώς χάνει και τον Δημήτρη. Καλείται να παλέψει με τις τύψεις της και την αδιέξοδη μοναξιά της. Ο ερωτάς της για τον Δημήτρη, η μοναδική σχέση που έχει με τον άνθρωπο αυτό, το σημείο αναφοράς της, απειλείται με την εμφάνιση μιας άλλης γυναίκας, και αυτό την καταρρακώνει. Ξέρουμε, όμως, καλά πως η Ιωάννα δεν παραδίδει εύκολο τα όπλα.»

-Στο τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου είδαμε ότι οι απαγωγείς σκότωσαν την αδελφή της, τη Βίκυ. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό το γεγονός στην ψυχολογία της Ιωάννας;

«Η Ιωάννα έκανε τα πάντα για τη Βίκυ. Την αγαπούσε και την προστάτευε - ακόμα και αν ο τρόπος που το έκανε δεν ήταν και ο πιο θεμιτός. Ο χαμός της Βίκυς θα στοιχίσει πολύ στην Ιωάννα, θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο, την πνίγουν οι τύψεις που δεν κατάφερε να τη σώσει, που δεν την πίστεψε. Μαζί με τη Βίκυ χάνεται και ένα κομμάτι της Ιωάννας, το πιο τρυφερό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved