Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν ήθελα να αποκτήσω παιδί από τον Μάριο Πλωρίτη, δεν βοηθούσαν οι περιστάσεις»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Όταν ήθελα να αποκτήσω παιδί από τον Μάριο Πλωρίτη, δεν βοηθούσαν οι περιστάσεις»

Χορτασμένη από τη ζωή της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο δηλώνει η Κάτια Δανδουλάκη η οποία παραδέχεται πως αν ήθελε να έχει παιδί, θα το είχε αποκτήσει. Επίσης αποκαλύπτει και γιατί απείχε ένα ολόκληρο καλοκαίρι –αυτό που πέρασε- από τα καλλιτεχνικά πράγματα.

Είσαι µια χορτασµένη γυναίκα ή όχι;

«Μια πολύ χορτασµένη γυναίκα, προσωπικά και επαγγελµατικά. Θα ήµουν αχάριστη αν έλεγα κάτι άλλο. Αγάπησα και αγαπήθηκα µε πάθος, έζησα γερούς έρωτες, γνώρισα τον άντρα της ζωής µου, που φυσικά ήταν ο Μάριος Πλωρίτης, ευτύχησα να συνεργαστώ µε σπουδαίους σκηνοθέτες και ηθοποιούς σε σηµαντικά έργα, υπήρξα σε σειρές όπου έδωσα τον καλύτερό µου εαυτό, είχα και έχω φίλους καρδιάς εντός και εκτός χώρου τους οποίους λατρεύω!»

∆εν σου έλειψε ένα παιδί; ∆εν ήθελες να κάνεις;

«Όταν ήθελα να αποκτήσω ένα παιδί από τον Μάριο, δεν βοηθούσαν οι περιστάσεις και έπειτα δεν το κυνήγησα. Ίσως να µην το ήθελα πολύ. Γιατί ό,τι θέλησα µε πάθος το κατάφερα στη ζωή µου. Έρχονταν οι ρόλοι, οι συνεργασίες, τα επόµενα «στοιχήµατα» και το άφηνα πίσω µου. Κέρδισα χαρές από το θέατρο, αλλά έχασα κιόλας -ξέρεις τι λέω. Είχα άλλες προτεραιότητες».

Άφησες πίσω την Κάτια για τη ∆ανδουλάκη...

«Όπως το λες. Θυσίασα πράγµατα ρίχνοντας το µεγαλύτερο βάρος µου στο σανίδι και αυτό το διορθώνω σιγά-σιγά τώρα, έπειτα από µια πολύ σοβαρή ταλαιπωρία υγείας που είχα. Αποφάσισα να προσέξω λίγο και την Κάτια, να της δώσω τον χώρο που της στέρησα, γι’ αυτό και δεν έκανα τίποτα όλο το καλοκαίρι εκτός από διακοπές. Μου το χρωστούσα και το απόλαυσα τροµερά, περνώντας υπέροχες ηµέρες στο Λονδίνο και σε µια όµορφη κρουαζιέρα σε Ιταλία και Ισπανία».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved