Κάτια Δανδουλάκη: «Έκανα λίφτινγκ αλλά με μέτρο»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Έκανα λίφτινγκ αλλά με μέτρο»

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει πως νιώθει σαν να είναι τριάντα ετών ενώ παραδέχεται πως κατέφυγε στο... νυστέρι του πλαστικού χειρουργού προκειμένου να νιώθει πάντα όμορφη και φρέσκια... Η αγαπημένη ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με τον χρόνο, για τις μικρές πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες κατέφυγε αλλά και για την ανάγκη να ξαναερωτευτεί...

Θα επιστρέψεις στο Dancing with the Stars;

«∆εν έχω κάποια ενηµέρωση από το Μαρούσι».

Πάµε αλλού... Θα ήθελες ακόµα έναν έρωτα;

«Σου έλεγα πριν πως είµαι χορτασµένη και σε αυτόν τον τοµέα, αλλά από την άλλη δεν είµαι κλειστή σε µια τέτοια προοπτική. Αν είναι να ’ρθει, θέ’ να ’ρθεί αλλιώς θα προσπεράσει! ∆εν είναι κάτι που το κυνηγάω, δεν είναι ο στόχος µου. Στόχος µου είναι να περνάω καλά, χωρίς να άγχοµαι».

∆ήλωσες πρόσφατα ότι θα µπορούσες να είσαι µε έναν νεότερο άντρα...

«Για µεγαλύτερο δεν µε παίρνει, Βασίλη µου! Είµαι πολύ µεγάλη πια για να βρω µεγαλύτερο» (σ.σ.: γελάει).

∆εν λες την ηλικία σου;

«Γιατί να την πω; Αφού την ξέρει ο κόσµος τόσα χρόνια που µε βλέπει στη σκηνή, την τηλεόραση. Ήμουν κοκέτα, πρόσεξα τη διατροφή µου, έβαλα τις κρέµες µου, µετά άρχισα µικρές επεµβάσεις... Φοβόµουν πάντα και έκανα µόνο τα απαραίτητα και µε προσοχή, για να µην παραµορφωθώ όπως άλλες. Γίνονται αγνώριστες µερικές, το ξέρεις. Γίνονται κάτι άλλο από αυτό που είναι. Φοβερό!»

Άρα είσαι υπέρ των λίφτινγκ µε µέτρο;

«Με µέτρο, ναι! Χαίροµαι τις γυναίκες που δεν τις ενοχλούν οι ρυτίδες τους και αφήνονται. ∆εν ανήκω σε αυτές. Έκανα, λοιπόν, λίφτινγκ, αλλά µε µέτρο, όπως λες. Αλλιώς χάνεσαι σε ένα κυνηγητό «να κάνω και αυτό, να κάνω και εκείνο», που µόνο σε αδιέξοδο σε οδηγεί».

Ξεκίνησες από µικρή ηλικία τις επεµβάσεις...

«Εκεί είναι το κόλπο. Να µην «καταρρεύσεις» για να προχωρήσεις σε τέτοιες, γιατί τότε βγάζει µάτι. Ήγουν κοκέτα και δεν ήθελα να χαλάσει η εικόνα µου. Πρόσεξε: δεν κάνω την «παιδούλα», δεν παριστάνω τη µικρή. Λέω «παιδιά, είµαι πολύ µεγάλη, απλώς η διάθεσή µου είναι νεαρότερης». Το γεγονός ότι µοιάζω µικρότερη δεν οφείλεται µόνο στις όποιες επεµβάσεις έκανα, αλλά και στο ότι νιώθω και µέσα µου µικρότερη. ∆εν «το παίζω» µικρή, γιατί σιχαίνοµαι τη δηθενιά. Βλέπω γυναίκες που γελοιοποιούνται παίζοντας τις µπεµπέκες και τις λυπάµαι».

Μέσα σου πόσο αισθάνεσαι;

«Τριάντα».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved