Αντώνης Κρόμπας: «Δεν θα δεχτώ να ξανακάνω τον ηλίθιο»
Showbiz

Αντώνης Κρόμπας: «Δεν θα δεχτώ να ξανακάνω τον ηλίθιο»

Μπορεί φέτος ο Αντώνης Κρόμπας να έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας στον ρόλο του «Ασημάκη» στο σίριαλ "Η οικογένεια βλάπτει", ο ηθοποιός όμως απορρίπτει το ενδεχόμενο να ξανακάνει έναν παρεμφερή ρόλο.


«Δεν θέλω να πλουτίσω άρα αυτό μου επιτρέπει να επιλέγω που να λέω «ναι» και που «όχι». Αν μετά τον Ασημάκη αρχίσουν και μου λένε «έλα να κάνει πάλι τον ηλίθιο» δεν θα δεχτώ. Δεν είναι λοιπόν τα λεφτά που βαραίνουν στις αποφάσεις μου. Θέλω μόνο να ζω αξιοπρεπώς και τίποτε άλλο. Γι αυτό ανέκαθεν κάνω παράλληλες δουλειές, αν και είμαι κακομαθημένος και χαλάω πιο πολλά απ όσα βγάζω» δήλωσε ο ηθοποιός.
Όσο για το πως βιώνει ο Αντώνης Κρόμπας τον έρωτα... αν πιστεύετε ότι ο Ασημάκης κάνει τα πάντα για μια γυναίκα, διαβάστε τι έχει κάνει ο ίδιος ο ηθοποιός. «Έχω κάνει έντονες σχέσεις και έχω αγαπήσει με πάθος. Έχω υποκύψει σε παραλογισμούς, έχω ρίξει μπουνιές στον τοίχο και έχω ξεχάσει τι θα πει αξιοπρέπεια. Δεν με νοιάζει όμως. Γιατί είναι ωραίο μέσω του έρωτα να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Αρκετά όρια και «μη» μας βάζει η κοινωνία Στον έρωτα τουλάχιστον ας υπερβάλλουμε και ας επεκτείνουμε τα όριά μας» δηλώνει ο ίδιος.
Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved