Κάτια Δανδουλάκη:«Είπαν για τη Μερκούρη ότι δεν ήταν μεγάλη ηθοποιός. Δεν ήταν και η Κατίνα Παξινού»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη:«Είπαν για τη Μερκούρη ότι δεν ήταν μεγάλη ηθοποιός. Δεν ήταν και η Κατίνα Παξινού»

Για τους συναδέλφους της που ακόμα και μετά θάνατον, δέχονται πυρά, όπως έγινε πρόσφατα για την αξέχαστη Μελίνα Μερκούρη, μιλάει η Κάτια Δανδουλάκη η οποία λέει τη δική της άποψη για το θέμα.

Όταν βλέπεις να ρίχνουν λάσπη κάποιοι σε προσωπικότητες όπως η Μελίνα, πικραίνεσαι; Να έχει «φύγει» και να τη «θάβουν» είναι άγριο...

«Ποιος λέει τι, µωρέ Βασίλη µου; Είπαν ότι δεν ήταν µεγάλη ηθοποιός. ∆εν ήταν και η Κατίνα Παξινού. Ήταν µια περσόνα, µια προσωπικότητα σπουδαία, µε τεράστιο εκτόπισµα. Ήταν πάνω από το θέατρο και όταν ασχολήθηκε µε πάθος µε την πολιτική το στήριξε µε όλο της το είναι. Προώθησε τον πολιτισµό µε καρδιά, µε ψυχή... Ήταν ένα µαγευτικό πλάσµα, που έκλεβε την παράσταση είτε ήταν στη σκηνή, είτε σε έδρανα”.

«Έφαγε» πολλή λάσπη όµως...

«Όταν δεν φτάνεις κάτι, θες να το «βροµίσεις». Είναι ένα κακό χαρακτηριστικό της φυλής µας αυτό. Αντί να κοιτάξεις να γίνεις καλύτερος, να «ψηλώσεις», πας και βάζεις τρικλοποδιά στον άλλο για να πέσει. Και πόσο άγριο «θάψιµο»! Η Ειρήνη Παππά έκανε διεθνή καριέρα και εδώ τη βρίζανε. Η Νάνα Μούσχουρη έφυγε έξω, ήρθε εδώ, τη βρίσανε και αυτή. Το ίδιον του Έλληνα είναι να φθονεί και να µην κάνει το παν για το καλύτερο. Πληρώνουµε τον... κακό µας εαυτό οι Έλληνες. Και αυτό ισχύει και στην πολιτική. Σου λέει, πρέπει επιτέλους να δώσεις το χέρι στον άλλο προκειµένου να προχωρήσεις και να σωθείς. Αλλιώς, αν κάνεις το παν για να τον καταστρέψεις, χάθηκες και εσύ και όλοι µας. Η ελπίδα µου και η ευχή µου είναι να «ξυπνήσουµε» επιτέλους, µήπως και σωθούµε!».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved