Τόλης Βοσκόπουλος: Αφοσιωμένος στην κόρη του μετά την περιπέτεια υγείας του! (φωτό)
Showbiz

Τόλης Βοσκόπουλος: Αφοσιωμένος στην κόρη του μετά την περιπέτεια υγείας του! (φωτό)

Στους κανονικούς του ρυθμούς έχει επιστρέψει ο Τόλης Βοσκόπουλος ο οποίος μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του, απολαμβάνει και πάλι την καθημερινότητά του μαζί με την οικογένειά του, τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη τους Μαρία.

Τις προηγούμενες ημέρες που η πρώην υπουργός, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεών της, αναγκάστηκε να βρίσκεται για λίγο μακριά από τους δικούς της και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, ο τραγουδιστής χρειάστηκε να αναλάβει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις σε σχέση µε το πρόγραµµα της 14χρονης δεσποινίδας Βοσκοπούλου, κάτι που τον ευχαριστεί και απολαµβάνει ιδιαίτερα. Ανέλαβε, λοιπόν, να την πηγαίνει καθηµερινά στο σχολείο και όταν τελείωνε τα µαθήµατα βρισκόταν πάλι εκεί για να τη γυρίσει στο σπίτι. Κάποιες φορές µετά το σχολείο έκαναν µαζί τα ψώνια της ηµέρας πριν επιστρέψουν στο σπίτι. Και όταν η Μαρία είχε δραστηριότητες, όπως προπόνηση τένις, το οποίο λατρεύει, µάθηµα µουσικής ή σεµινάριο στο θεατρικό εργαστήρι που παρακολουθεί, ο Τόλης Βοσκόπουλος αναλάµβανε και πάλι να τη συνοδεύει, ζώντας από πρώτο χέρι στους ρυθµούς µιας πολλά υποσχόµενης µαθήτριας της Γ’ Γυµνασίου.
Ο φωτογραφικός φακός της Real απαθανάτισε µπαµπά και κόρη µαζί να επιστρέφουν στο σπίτι τους στη Βούλα από το σχολείο, αφού προηγουµένως είχαν επισκεφθεί για τα ψώνια τους το σούπερ µάρκετ. Ο άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού, όπως τον αποκαλούν, ιδιαίτερα ευδιάθετος, δείχνει έτοιµος να επιστρέψει στη νυχτερινή ζωή της πόλης. Έπειτα από δύο πολύ επιτυχηµένους χειµώνες σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται σε συζητήσεις µε αρκετούς γνωστούς επιχειρηµατίες, προκειµένου να κάνει το δυναµικό comeback του στον κόσµο της διασκέδασης. Μέχρι τότε, όµως, θα συνεχίσει να είναι αφοσιωµένος στον ρόλο του πατέρα για την κόρη του, την οποία υπεραγαπά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved