Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: «Στο τέλος της ημέρας τον προβολέα εσύ τον κρατάς»
Showbiz

Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: «Στο τέλος της ημέρας τον προβολέα εσύ τον κρατάς»

Ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχουν διαγράψει μια, σημαντική πορεία στο χώρο και έχουν τραβήξει τα βλέμματα μόνο για τη δουλειά τους, παρά το γεγονός ότι η σχέση, τους έχει γνωστοποιηθεί. Πόσο δύσκολο είναι αυτό;

Ι. Τρ.: «Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά θεωρώ ότι-απλώς έχουν γίνει κάποια βήματα που με κάνουν να νιώθω περήφανη για τις συνεργασίες που υπάρχουν στο βιογραφικό μου. Κατανοώ ότι μέσα από την τηλεόραση γίνεσαι πιο γνωστός στο ευρύ κοινό και κατά συνέπεια γνωστοποιούνται και περισσότερα πράγματα για σένα, αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω αν είναι σημαντικό ή δύσκολο να μην απασχολείς με την προσωπική σου ζωή γιατί δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας στρατηγικής, απλώς προκύπτει. Έτσι είμαι ως άνθρωπος και δεν μπόρεσα ποτέ να διανοηθώ το αντίθετο» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

Π, Βλ.: «Είναι πολύ εύκολο. Τα περιοδικά θα ασχοληθούν με ό,τι θεωρούν αξιόλογο αλλά στο τέλος της ημέρας τον προβολέα εσύ τον κρατάς. Εσύ αποφασίζεις πού θα στρέψεις το ενδιαφέρον. Ο,τι είναι κρυμμένο, άλλωστε, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε μια εποχή που βγαίνουν όλα στη φόρα. Κι αυτά δεν τα λέω για να το παίξω μυστήριος, είναι η θεωρία μου. Έτσι αντιλαμβάνομαι τον κόσμο και έχω ένα πάθος και μια τρέλα που με κάνουν να εκφράζομαι με ένταση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved