H απίστευτη αποκάλυψη του τραγουδιστή από show του Mega: «Εγώ δολοφόνησα τον Σαράντη Κρεμιζάκη»!
Showbiz

H απίστευτη αποκάλυψη του τραγουδιστή από show του Mega: «Εγώ δολοφόνησα τον Σαράντη Κρεμιζάκη»!

Υπέβαλε τον εαυτό του σε αλλεπάλληλες επίπονες επεμβάσεις, έκανε ενέσεις, έλαβε ακόμη και αφρικανικές ορμόνες για να γίνει κάποιος άλλος! Σοκάρει η ολική μεταμόρφωση του τραγουδιστή Σαράντη Κρεμιζάκη, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον το ντροπαλό μελαχρινό αγόρι που πρωτοεμφανίστηκε στο talent show χορού του Mega “So you think you can dance” και κατόπιν πήρε σβάρνα τα κανάλια κάνοντας προκλητικές δηλώσεις με στόχο να γίνει γνωστός στο πανελλήνιο.

Με τη βοήθεια της επιστήμης (τις υπηρεσίες της οποίας φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε στον μέγιστο βαθμό) κατάφερε μέσα σε τέσσερα χρόνια να «εξαφανίσει» κάθε στοιχείο του προηγούμενου εαυτού του προχωρώντας σε επεμβάσεις αφόρητου πόνου στα δόντια και τα ούλα, στη μύτη, στα χείλη, στη μετεμφύτευση φρυδιών και στο φούσκωμα των «μήλων» στα μάγουλα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνεχίζει την υπερπροσπάθεια από λευκός να γίνει μελαψός, κάνοντας παράλληλα σκληρή γυμναστική για να φτιάξει γραμμωμένο σώμα καταναλώνοντας αφρικανικές ορμόνες. Κι όλα αυτά για να μοιάζει με latino boy. «Εγώ δολοφόνησα τον Σαράντη» αποκαλύπτει σε καθημερινή εφημερίδα προβληματίζοντας και εξηγεί τους λόγους που έπαθε εξάρτηση από τις επεμβάσεις, θυμίζοντας σε πολλά την τακτική που ακολούθησε ο πρόωρα χαμένος σούπερ σταρ Μάικλ Τζάκσον.

Ο γιος του πρώτου ντράμερ των θρυλικών Οlympians (προτού ακόμα το γκρουπ γίνει γνωστό) Μάνου Κρεμίζάκη έχει μπει σε κάθε πιθανή διαδικασία μεταμόρφωσης από το 2011 έως σήμερα. «Τα τελευταία έξι χρόνια υποβάλλομαι σε πλαστικές και αισθητικές επεμβάσεις και συνεχίζω ακάθεκτος, θέλησα να αλλάξω τελείως τον εαυτό μου για να μη μου θυμίζει σε τίποτα εκείνο το αθώο παιδάκι που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση. Π' αυτό με... δολοφόνησα!» λέει περήφανα. Ο ποπ τραγουδιστής, που έχει ως καλλιτεχνικό πρότυπο τον Τζάστιν Μπίμπερ, έχει ξοδέψει, όπως ισχυρίζεται, πάνω από 10.000 ευρώ για να αλλάξει ολοκληρωτικά την εμφάνιση του, με έναν και μόνο τελικό σκοπό: «θέλω από λευκός να γίνω μελαψός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved