Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Θα ξαναλέγανε «ναι» στην πρόταση για τη «Μουρμούρα»;
Showbiz

Βλάχος-Τριανταφυλλίδου: Θα ξαναλέγανε «ναι» στην πρόταση για τη «Μουρμούρα»;

Αν γυρνούσανε το χρόνο πίσω, ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου θα ξαναλέγανε «ναι» στην πρόταση για τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»; Θεωρούν ότι ήταν η πιο σωστή κίνηση στη μέχρι τώρα πορεία τους;

Ι. Τρ,: «Θεωρώ ότι γενικώς είμαστε οι επιλογές μας, αρκεί να έχουμε την ικανότητα να τις κρίνουμε και να τις αξιοποιούμε σωστά. Από αυτή την άποψη, θεωρώ ότι κάθε «ναι» και κάθε «όχι» σου προσφέρουν μεγάλα μαθήματα και σε καθορίζουν για τις επόμενες επιλογές σου. Ακόμα κι όταν μια δουλειά δεν ήταν αυτό που περίμενα ή ήλπιζα μου έδινε την ευκαιρία να καταλάβω ότι δεν με καλύπτει και να μην το επαναλάβω, Η «Μουρμούρα» ήταν μια πολύ θετική στιγμή τόσο ως προς τη διαδικασία όσο και ως προς το αποτέλεσμα. Ευτυχώς όμως υπάρχουν και αρκετές ακόμα, παρόλο που η «πορεία» μου είναι μικρή έως τώρα» τόνισε στο ένθετο Τηλεόραση.

Π. Βλ.: «Αυτή η σειρά μου έδωσε το χώρο να δείξω τι μπορώ να κάνω. Κι επειδή οι συνεργάτες μου ήταν «θεατρίνοι» με την καλή έννοια, με βοήθησαν να μπω σε ένα πλαίσιο και πήρα κι εγώ κάτι από αυτούς τους ανθρώπους. Πήρα ένα μεγάλο δώρο και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved