Γερμανού: «Η Μπαλατσινού τα έφτιαξε πρώτη φορά με μικρότερό της, εγώ  2-3»
Showbiz

Γερμανού: «Η Μπαλατσινού τα έφτιαξε πρώτη φορά με μικρότερό της, εγώ 2-3»

Η πλάκα, έχει και ένα όριο… Ακούγονται συνέχεια σχόλια ότι  η Ναταλία Γερμανού τα φτιάχνει με μικρότερους. Και η Τζένη Μπαλατσινού είναι με μικρότερο αλλά δεν είπαν τόσα...

«Ίσως εκείνη το έκανε για πρώτη φορά και η πρώτη φορά συγχωρείται. Ενώ εγώ το έκανα 2-3 φορές. Και ίσως κάποια στιγμή είπαν οι άνθρωποι ότι η κοπέλα είτε είναι το συνήθειο της είτε της αρέσουν οι μικρότεροι άντρες. Δεν τους αδικώ» τόνισε στο You.

-Δείχνεις πάντως ότι το παίρνεις στην πλάκα...

«Ναι. Πιθανόν να έχεις δίκιο. Δεν είναι του χαρακτήρα μου ακόμα κι αν κάτι με ενοχλήσει να απαντήσω με αγωγές ή μηνύσεις ή να βρίσω κάποιον. Νομίζω θα το αγνοήσω και απλώς την επόμενη φορά θα κάνω καλύτερη διαχείριση.»

-Η tv persona«τρώει» τη γυναίκα;

«Όχι νομίζω ότι είναι το ίδιο πρόσωπο, θα σου πω κάτι που είναι κλισέ αλλά η φράση που διαβάζω τα τελευταία 15 χρόνια στα social media είναι πάντα ίδια: «Σε αγαπάμε γιατί είσαι αληθινή ίσως στη δουλειά είμαι πιο σκληρή, πιο απαιτητική, στη ζωή, όμως, με τον άνθρωπο μου ή με τους φίλους μου είμαι χαλαρή.»

- Γατούλα είσαι;

«Οχι μωρέ γατούλα δεν ήμουν ούτε στα 20. Είμαι, όμως, πολύ τρυφερός άνθρωπος.»

-Δεν είσαι από εκείνες τις γυναίκες που θέλεις να έχεις το πάνω χέρι σε μια σχέση;

«Δεν θέλω καθόλου να έχω το πάνω χέρι ούτε και το κάτω χέρι! θέλω να κρατάω το χέρι του συντρόφου μου, να μην έχει κανείς το πάνω χέρι. Γιατί πρέπει κάποιος να το έχει; θέλω να είναι δύο χέρια που κρατιούνται σφιχτά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved