Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν έχω καν στο σπίτι μου»
Showbiz

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν έχω καν στο σπίτι μου»

Η Παυλίνα Βουλγαράκη σε συνέντευξή της μίλησε για την δημοσιότητα και αν την ενοχλεί.

Τη δημοσιότητα την αποφεύγεις;

«Υπάρχει η εταιρεία μου, η cobalt music οπότε οποιαδήποτε δημοσιότητα ελέγχεται από αυτήν. Αν δεν υπήρχε η εταιρεία, μπορεί και να μην έκανα καμία συνέντευξη, ποτέ, Σίγουρα δεν θέλω επαφή με την τηλεόραση - αν εξαιρέσουμε την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου όπου εμφανίστηκα. Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν έχω καν στο σπίτι μου».

Ως χαρακτήρας πώς είσαι;

«Δεν ξέρω και δεν νομίζω ότι θα μάθω ποτέ. Ξέρω ότι δεν είμαι απόλυτη. Είμαι πιστή σε κάποιες αξίες, στις φιλίες, στην οικογένεια μου, από εκεί και πέρα όλα έρχονται και παρέρχονται. Σήμερα μου αρέσει κάτι, αύριο μπορεί να θέλω κάτι άλλα Απλώς έχω πίστη σε πέντε αξίες».

Η επόμενη δουλειά;

«Ετοιμάζεται. Προς το παρόν, μαζεύω υλικό, θα έχω πάλι και κάποιες συμμετοχές».

Υπάρχει κάτι που να σε έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ ή που να έλαβε αρνητική δημοσιότητα;

«Ακόμα και να σχολιαστεί μια σχέση μου ή κάτι άλλο αρνητικά, δεν θα με πειράξει. Δεν με νοιάζει. Βλέπω κάποιους να λένε “δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, με στεναχωρεί να με σχολιάζουν” κ.λπ. Μα γιατί; Εκτός του ότι είναι επιλογή σου. Αλλάζει κάτι σtη ζωή σου πρακτικά επειδή κάποιος έγραψε ή είπε κάτι; Τι στεναχωριέσαι; Είσαι πιστός στις αξίες σου; Δεν ασχολούμαι ούτε όταν παρερμηνεύουν πράγματα που έχω πει. Γιατί μπορεί να τα πιστέψουν πέντε αλλά όσοι ξέρουν την δουλειά μου θα καταλάβουν. Οπότε δεν υπάρχει λόγος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved