Μαίρη Συνατσάκη: «Ως παιδάκι, υπήρξα αρκετά κομπλεξαρισμένο»
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: «Ως παιδάκι, υπήρξα αρκετά κομπλεξαρισμένο»

Η Μαίρη Συνατσάκη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι σαν παιδί υπήρξε αρκετά κομπλεξική και χωρίς εμπιστοσύνη στον εαυτό της.

Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή σου που δεν αισθάνεσαι όμορφη;

«Δεν συμβαίνει σε ολόκληρες περιόδους. Αυτό το αίσθημα μπορεί να το βιώσω κάποιες ημέρες, κάποιες στιγμές. Δεν περνάω εξάρσεις όμως στην καθημερινότητά μου. Δεν λέω “κοίτα πόσο κούκλα είσαι” ούτε “πόσο άσχημη είσαι”. Ως παιδάκι, υπήρξα αρκετά κομπλεξαρισμένο. Μετά τα είκοσι άρχισα να αντιλαμβάνομαι τη μοναδικότητα των ανθρώπων, ότι είναι μια χαρά να μην είσαι ίδιος με τον άλλο. Πως το να έχει κάποιος διαφορετικές αναλογίες από εσένα δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερος. Άρχισα να αισθάνομαι σίγουρη. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον εαυτό μου. Με προσέχω. Γυμνάζομαι, ακολουθώ μια σωστή διατροφή. Στην εφηβεία μου ήμουν πολύ αυστηρή. Όσο αντιμετώπιζα με αντιπαλότητα τον εαυτό μου τόσο λιγότερη και μικρότερη ήταν η εξέλιξη μου».

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κακό που έκανες στον εαυτό σου;

«Με αντιμετώπιζα αυστηρά, ακόμα και σε σχέση με τις κρίσεις πανικού. Ενώ το περιβάλλον μου ήταν υποστηρικτικό, εγώ ήμουν ιδιαίτερα επικριτική. Έλεγα “πώς είναι δυνατόν εσύ, ένα τόσο λογικό άτομο, να επιτρέπεις να σου συμβαίνει αυτό”. Με αντιμετώπισε ως τρελή. Ξέρεις πόσο κακό ήταν αυτό στην πραγματικότητα; Ήταν σαν να τροφοδοτούσα εγώ το πρόβλημα».

Πηγή: ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved