Μπακοδήμου: «Αν δεν ένιωθα ότι ήταν η καλύτερη σχέση, δεν θα έμενα μαζί με τον Τίμο»
Showbiz

Μπακοδήμου: «Αν δεν ένιωθα ότι ήταν η καλύτερη σχέση, δεν θα έμενα μαζί με τον Τίμο»

Η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξή της μίλησε για τη σχέση της με τον Τίμο Λειβαδίτη.

Το ίδιο διάστημα μοιράστηκες στο instagram για πρώτη φορά, φωτογραφία με τον αγαπημένο σου Τίμο Λειβαδίτη, κάτι που δεν είχες κάνει ποτέ με προηγούμενο σύντροφό σου.

«Έτσι το ένιωσα. Όπως ανέβαζα φωτογραφίες με τους φίλους μας που παίζαμε μπιρίμπα ή που ψαρεύαμε αχινούς, έτσι ανέβασα και μία φωτογραφία με τον Τίμο μια πολύ ωραία μέρα του Αυγούστου που ήμασταν σε ένα υπέροχο νησί, την Κίμωλο. Ε, προφανώς πριν δεν υπήρχε ένας άντρας που να έχει μπει στο σπίτι μου, να έχε γνωρίσει τα παιδιά μου».

Μέχρι τώρα δεν είχες δημοσιοποιήσει καμία από τις σχέσεις σου

«Ε, προφανώς πριν δεν υπήρχε ένας άντρας που να έχει μπει στο σπίτι μου, να έχει γνώρισα τα παιδιά μου. Με τον Τίμο είναι διαφορετικά. Έχει αναπτύξει καταπληκτική σχέση με τα παιδιά μου, νιώθω πολύ καλά μαζί του. Γι' αυτό και αισθάνομαι άνετα όπως κοινοποιώ στιγμές με τους φίλους μου, να κοινοποιήσω και κάτι που κάνω με εκείνον».

Είναι η καλύτερη σχέση που είχες μέχρι τώρα;

«Ναι, έτσι νιώθω. Αν δεν ένιωθα ότι ήταν η καλύτερη σχέση, δεν θα έμενα μαζί του. Πάντα, όταν είσαι σε μια σχέση, το κάνεις γιατί έχεις αφήσει πίσω σου άλλες που προφανώς δεν ήταν τόσο καλές».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved