Κοραλία Καράντη: «Η Λαμπέτη ήταν μαγικό πλάσμα»
Showbiz

Κοραλία Καράντη: «Η Λαμπέτη ήταν μαγικό πλάσμα»

Η Κοραλία Καράντη μίλησε για την νονά της, Έλλη Λαμπέτη.

Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν ότι προέρχεσαι από καλλιτεχνική οικογένεια -μητέρα σου η Αφροδίτη Γρηγοριάδου και πατέρας σου ήταν ο Βύρων Πάλλης. Μάλιστα, σε είχε βαφτίσει η Έλλη Λαμπέτη. Τι θυμάσαι από τη νονά σου;

«Η Έλλη Λαμπέτη ήταν μαγικό πλάσμα. Ανήκει σε εκείνη την κατηγορία καλλιτεχνών που δεν συναντάει κανείς εύκολα δύο φορές στη ζωή του. Όταν την παρακολουθούσες να παίζει, ήθελες να έχεις περισσότερα αυτιά για να ακούς και περισσότερα μάπα για να βλέπεις. Ήταν πολύ γοητευτικός άνθρωπος κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τη σκηνή, αλλά και στην προσωπική επαφή που μπορεί να είχε κάποιος μαζί της. Ακόμα και ο τρόπος που μιλούσε, ή που απλώς υπήρχε στον χώρο, σε μάγευε. Δεν μπορούσες να πάρεις τα μάπα σου από πάνω της. Στεκόσουν απλώς και τη χάζευες».

Πρόλαβε να σε δει να παίζεις;

«Στο θέατρο δεν πρόλαβε να με δει, γιατί, όταν βγήκα εγώ, είχε ήδη αρρωστήσει και λίγο μετά έφυγε από τη ζωή. Με είχε δει στην τηλεόραση. “Το Φως του αυγερινού”, η πρώτη μου τηλεοπτική συμμετοχή, προβλήθηκε το 1981».

Τι σου είχε πει;

«Αυτό είναι κάτι που δεν κουβεντιάσαμε ποτέ. Για να καταλάβεις, ούτε όταν πήρα την απόφαση να πάω στη δραματική σχολή της είπα τίποτα Μου φαινόταν σχεδόν ύβρις εγώ το κοριτσάκι να πω σε αυτή τη θεά ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Παρόλο λοιπόν που τα κομμάτια που ερμήνευσα σης εισαγωγικές εξετάσεις τα είχε επιλέξει ο Μάριος Πλωρίτης, πρώην άντρα5 της, η νονά μου το έμαθε πολύ αργότερα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved