«Δεν μου αρέσει να έρθει μια κοπέλα και να μου την πέσει. Έχω θέμα»
Showbiz

«Δεν μου αρέσει να έρθει μια κοπέλα και να μου την πέσει. Έχω θέμα»

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς μίλησε σε συνέντευξή του για το φλερτ και τις γυναίκες.

Ήσουν ντροπαλός με τις κοπέλες;

«Ναι, δεν ήμουν και πολύ ανοιχτός. Σκέψου ότι ερχόντουσαν να μου μιλήσουν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα από την ντροπή μου. Σε αντίθεση με τους άλλους φίλους μου, που μιλούσαν άνετα, φλέρταραν και ήταν πολύ πιο επικοινωνιακοί. Μετά λύθηκα κάπως και ανοίχτηκα».

Σήμερα θα ντραπείς αν έρθει μία κοπέλα και στην πέσει;

«Χυδαία; Χύμα; Ναι, εκεί έχω θέμα. Αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Δεν το θέλω. Μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα, δεν θα με χαλάσει κιόλας, αρκεί να το κάνει διακριτικά και να είναι λεπτεπίλεπτη. Να έχει τρόπους. Δεν μου αρέσει να το κάνει άσχημα και προκλητικά».

Υπήρξες πάντα πιστός στις σχέσεις σου;

«Τώρα, στα 23 μου, αρχίζω και καταλαβαίνω τι είναι η σχέση και τα όμορφα που μπορεί να σου προσφέρει. Η μεγαλύτερή μου σχέση, κοντά δύο χρόνια, με έκανε να καταλάβω πολλά. Ήταν η πρώτη μου σχέση, σοβαρή, που με έκανε να θέλω να αράξω και να πω «εδώ είμαστε». Οπότε, εκ των πραγμάτων ήμουν πιστός. Κατά τα άλλα; Έλα, αλήθειες δεν πρέπει να πούμε; Όχι, δεν ήμουν πιστός! Ούτε και στον εαυτό μου ήμουν. Ξεκίνησα με την υποκριτική, τα παράτησα, άρχισα τα παιδαγωγικά και μετά επέστρεψα στην υποκριτική που εύχομαι να παραμείνω. Το μόνο πιστό κομμάτι στη ζωή μου ήταν και παραμένει η μουσική».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved