Ειρήνη Μπαλτά: «Πεπρωμένο είναι οι πράξεις που επιλέγουμε να κάνουμε »
Showbiz

Ειρήνη Μπαλτά: «Πεπρωμένο είναι οι πράξεις που επιλέγουμε να κάνουμε »

Για τον παράγοντα μοίρα τι πιστεύει η Ειρήνη Μπαλτά; Υπάρχει;

«Πιστεύω ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε οι δημιουργοί του μέλλοντος μας. Πεπρωμένο είναι οι πράξεις που επιλέγουμε να κάνουμε και εξαρτάται τελικά από το αν τις κάνουμε με αγάπη ή με κακία» τόνισε στο Τηλέραμα.

-Υπάρχουν καρμικές σχέσεις;

«Από τη στιγμή που πιστεύω ότι εμείς έλκουμε τα πράγματα, θεωρώ ότι εγώ συντονίζω τις κινήσεις μου, αρά εγώ έλκω τους συγκεκριμένους ανθρώπους».

- Η «Ξένια» τι μουσική νομίζετε ότι ακούει;

«Είναι ένα πλάσμα που ζει μέσα στο πάθος, άρα θα ακούει έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Χρειάζεται τον ελληνικό στίχο να ταυτιστεί... Είναι τελείως διαφορετικό να λες "σ' αγαπώ" και τελείως διαφορετικό να λες «I love you».

-Τα ωραία πράγματα έρχονται στη ζωή ξαφνικά;

«Η Μέντα με προετοιμασία. Την ονειρευόμουν, την οραματιζόμουν, μέσα από εσωτερική προετοιμασία. Κάποια αλλά σκάνε ξαφνικά».

-Πώς νιώθετε όταν είστε μόνη στο στούντιο;

«Με όλους τους ακροατές, με τους οποίους έχω πια προσωπική σχέση και με πολλούς μιλάμε κάθε μέρα, δεν νιώθω ποτέ μόνη...»

-Ποιο είναι το αγαπημένο σας τραγούδι;

«Μου αρέσουν πολλά. Αυτή την εποχή θα πω έναν στίχο από την "Παρέα" της Νατάσσας Μποφίλιου, που λέει "δεν τ' αναλύω πιο πολύ το θέμα που με καίει, κανένας σας δεν φταίει, το παίρνω επάνω μου όλο εγώ". Αυτή είναι η τωρινή στάση ζωής μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved