Κωνσταντίνος Λάγκος: «Με τρομάζει πάρα πολύ η μετανάστευση αλλά θα τη σκεφτόμουν»
Showbiz

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Με τρομάζει πάρα πολύ η μετανάστευση αλλά θα τη σκεφτόμουν»

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος είναι από τους νέους ανθρώπους που πάνω που άρχισε να πραγματοποιεί τα όνειρα του ήρθε η κρίση. Νιώθει απογοήτευση, πίεση;

«Πιεσμένος νιώθω, αλλά νομίζω όχι περισσότερο από άλλους. Όλοι είμαστε. Είναι μια δυσκολία την οποία πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε. Νιώθω απογοητευμένος γενικά, όχι για τον εαυτό μου, όμως ήταν αναμενόμενο. Λίγο να μελετούσες τον 20ό αιώνα θα καταλάβαινες ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό. Πρέπει όλοι μαζί να παλέψουμε να το ξεπεράσουμε, πρέπει οι ανθρώπινες αξίες να έρθουν πάλι στο προσκήνιο» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Θα σκεφτόσουν ποτέ τη μετανάστευση;

«Με τρομάζει πάρα πολύ, αλλά θα τη σκεφτόμουν. Με τρομάζει γιατί εγώ δεν έχω άλλο πτυχίο, εκτός από του ηθοποιού, και δεν τρέφω αυταπάτες ότι θα μπορούσα να δουλέψω ως ηθοποιός έξω. Οπότε θα έπρεπε να σπουδάσω πρώτα κάτι για να πάω ή να πάω ως ανειδίκευτος εργάτης, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο. Πολλές φορές τους ανειδίκευτους δεν τους δέχονται κιόλας, θέλουν καταρτισμένους. Οπότε είναι κάτι που με τρομάζει, αλλά αν πρόκειται για την επιβίωση θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved