Τα συγκλονιστικά λόγια της κόρης του Δημήτρη Κατσαρού των «Ζιγκ Ζαγκ» μετά το θάνατο της μητέρας της
Showbiz

Τα συγκλονιστικά λόγια της κόρης του Δημήτρη Κατσαρού των «Ζιγκ Ζαγκ» μετά το θάνατο της μητέρας της

Δύσκολες ώρες περνούν ο Δημήτρης Κατσαρός, που τον γνωρίσαμε μέσα από το συγκρότημα «Ζιγκ Ζαγκ» και η 21χρονη κόρη του, Κίρκη Κατσαρού.

Η 21χρονη Κίρκη Κατσαρού, που την πρωτογνωρίσαμε μέσα από το X-Factor, έχοντας ταλέντο στο κλαρίνο και στην κιθάρα θέλησε να εκφράσει τη θλίψη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το θάνατο της 52χρονης μητέρας της.
Η κοπέλα ανεβάζει φωτογραφίες με τη μητέρα της και σ’ ένα κείμενό της συγκλονίζει: «Πότε μου δεν πίστεψα στο θεό ... από σήμερα όμως ο θεός μου είσαι εσύ ... Οι τελευταίες 60 μέρες με έκαναν να σ αγαπήσω ακόμη περισσότερο ...μας έκαναν και τις δυο μας μια μπουνιά που ποτέ δεν θα λυγίσει .. καλό ταξίδι λέμε σε όσους φεύγουν ... Εσύ δεν έφυγες και δεν θα φύγεις πότε ... δεν θα αφήσω την υλική απουσία σου να με από δυναμώσει γιατί στο υποσχέθηκα ... είσαι τα πάντα μου και κάθε λεπτό που περνάει σ’ αγαπω περισσότερο από το προηγούμενο .. όλα μαζί τα περάσαμε ... Εσύ με έκανες δυνατή ... Εσύ μου έδωσες τα πάντα .... Εάν και δεν πρόλαβα να κάνω όλα όσα ήθελα για σένα υπόσχομαι πως θα κάνω την θλίψη μου να κουραστεί, να ξεχαστεί και να μετατραπεί σε μια δύναμη που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω ... σ’ αγαπω άγγελε μου με όλη μου την ψυχή και σου ζητάω να με συγχωρέσεις για όσες στιγμές σε πλήγωσα. . Δεν το ήθελα .. ήμουν μικρή και αδύναμη τότε .. σε λατρεύω .. σ’ αγαπώ ψυχή μου ... πάντα και παντού ... ένα αστέρι έπεσε προς τα πάνω... το φωτεινότερο .......................................Η Κίρκη σου ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved