Ανθούλα Κατσιματίδη: Η συνάντησή της στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξη Τσίπρα
Showbiz

Ανθούλα Κατσιματίδη: Η συνάντησή της στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξη Τσίπρα

Η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Ανθούλα Κατσιματίδη μίλησε για τη συνάντησή της μπροστά στο Ground Zero στη Νέα Υόρκη με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ένα από τα χιλιάδες θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου ήταν και ο αδελφός της Γιάννης.

Το οικογενειακό δράμα της ηθοποιού και η έμπρακτη στήριξή της στις οικογένειες των θυμάτων ως μέλους του Δ.Σ. του Εθνικού Μνημείου και Μουσείου της 11ης Σεπτεμβρίου συγκίνησαν τον πρωθυπουργό. «Μου έκανε εντύπωση, όταν πληροφορήθηκα πως ο Ελληνας πρωθυπουργός ζήτησε να επισκεφτεί το μνημείο. Μπορούσε να κάνει άλλα πράγματα, όμως θέλησε να έρθει στο σημείο που σημαίνει πολλά για όλες εμάς τις οικογένειες των θυμάτων» είπε σε καθημερινή εφημερίδα.

Λίγες ώρες νωρίτερα οι φωτογραφίες της δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου: «Κάποιοι μπορεί να θεώρησαν πολιτική την κίνησή του αυτή και να με χαρακτηρίσουν αγαθή. Δεν με απασχολεί όμως, γιατί είδα τον σεβασμό και τη συγκίνησή του όση ώρα βρέθηκε στο Ground Zero. Μέχρι που δεν δίστασε να με αγκαλιάσει, όταν του μίλησα για το νόημα που έχει το μνημείο για όλο τον κόσμο».

«Ολοι ήθελαν να τον γνωρίσουν και να του μιλήσουν. Χάρηκα που μου δόθηκε η ευκαιρία, γιατί κατάλαβα πως είχα να κάνω με έναν ευχάριστο πολιτικό άντρα, χωρίς εγωισμό και έπαρση στο βλέμμα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved