Γνωστός στην showbiz ο εφιάλτης της κόρης της Βόσσου
Showbiz

Γνωστός στην showbiz ο εφιάλτης της κόρης της Βόσσου

Δέχεται μέσω facebook απειλές για τη ζωή της από πρώην top όνομα της μουσικής βιομηχανίας και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να προστατευτεί.

«Εχω καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μετά τα απανωτά τρομακτικά μηνύματα που έλαβα στο facebook. Στο τελευταίο, που πήρα πριν από τρεις ημέρες, το έλεγε ξεκάθαρα: "Ξέρουμε πού κυκλοφορείς και οι φίλοι μου θα σε βρουν. Να προσέχεις, γιατί θα σου δώσουν ένα 'δωράκι' από μένα"» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.

Ο άντρας, που, όπως υποστηρίζει η τραγουδίστρια, έγινε ο διαδικτυακός εφιάλτης της, δεν της είναι άγνωστος. Και η αλήθεια είναι πως κάποτε υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς και promoters, ο οποίος μάλιστα έχαιρε παγκόσμιας αναγνώρισης. Καλλιτέχνες όπως η Μαρία Κάλλας, ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, η Βίκυ Λέανδρος παραδέχτηκαν τις ικανότητές του, ενώ είναι εκείνος που έφερε στη χώρα μας την κουλτούρα του κλάμπινγκ.

«Κατά την προεκλογική περίοδο, λοιπόν, άρχισε να γράφει στον "τοίχο" μου επιθετικές αναρτήσεις, λέγοντας ότι εκείνος ζει στην Ιμπιζα (!) κι εμείς στο Ελλαδιστάν και άλλα τρελά. Αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, το κατανοώ, αλλά αυτό δείχνει και μια αχαριστία προς όλους εμάς που τον στηρίξαμε οικονομικά. Απευθύνθηκα στην Αστυνομία όχι μόνο από φόβο, αλλά και γιατί δεν είναι δυνατόν να μένουν ατιμώρητοι μερικοί τύποι σαν αυτόν» συμπληρώνει.

Η Ερασμία αναγκάζεται να κοιτάζει συνεχώς πίσω της, ειδικά αυτές τις ημέρες. «Είναι τρομακτικό για μένα, που κυκλοφορώ τα βράδια, να έχω στο μυαλό μου ότι κινδυνεύω. Οι πρόβες μου στο Holywood Stage, όπου θα εμφανίζομαι από 17 Οκτωβρίου, τελειώνουν μεσάνυχτα. Μπορώ να ζω έτσι;» αναρωτιέται η καλλιτέχνιδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved