Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θεωρώ ότι η δήλωση μου προσβάλλει τις γυναίκες. Δεν βίασα καμία!»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν θεωρώ ότι η δήλωση μου προσβάλλει τις γυναίκες. Δεν βίασα καμία!»

Αμετανόητος για την δήλωσή του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Δεν μετανιώνω εύκολα ούτε για πράγματα που λέω, ούτε για πράγματα που κάνω. Τώρα σε μια στιγμή αυθορμητισμού και χαλάρωσης, είπα κάτι που δεν το μετανιώνω. Δέχομαι οποιαδήποτε κριτική όταν είναι καλοπροαίρετη και δεν υπάρχει εμπάθεια. Δεν δέχομαι αυτούς που βρίζουν. Δέχτηκα πολλά μηνύματα στα οποία με έβριζαν στο Facebook κυρίως από άντρες. Και από γυναίκες δέχτηκα, αν και δεν θεωρώ ότι η δήλωση μου προσβάλλει τις γυναίκες. Δεν βίασα καμία!» τόνισε στο Πρωινό.

Πώς κατάφερε να πάει με τόσες πολλές γυναίκες; «Ένας άνθρωπος που είναι στη showbiz έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό. Φυσικά και έχω φάει χυλόπιτα. Η τελευταία ήταν στο Λύκειο. Και εγώ σαν άνδρας βλέπω πού με παίρνει και πού όχι. Δεν πάω σε μια γυναίκα να της πω κατευθείαν “πάμε να φύγουμε από εδώ” ή “πάμε να κάνουμε σχέση”. Βολιδοσκοπείς λίγο την κατάσταση…»

«Έχω υπάρξει πιστός, όπως και τώρα είμαι. Αλλά δεν είμαι μεγάλο διάστημα σε σχέση, μόλις έξι μήνες. Έχω υπάρξει πιστός ελάχιστες φορές και για μικρά χρονικά διαστήματα. Σαν άνθρωπος βαριέμαι εύκολα. Όταν μια σχέση περνά σε ρουτίνα, προτιμώ να φεύγω. Βέβαια έχω κλάψει για γυναίκα και έχω βιώσει πολύ επώδυνους χωρισμούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved