Λένα Παπαδοπούλου: «Η θεία μου η Πίτσα με βοήθησε πάρα πολύ και ένιωθα προστατευμένη κοντά της»
Showbiz

Λένα Παπαδοπούλου: «Η θεία μου η Πίτσα με βοήθησε πάρα πολύ και ένιωθα προστατευμένη κοντά της»

Η Λένα Παπαδοπούλου η οποία αυτόν τον καιρό εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με τον Νίκο Οικονομόπουλο, μιλάει για το ιδιαίτερο δέσιμο που έχει με τη θεία της Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και για το πόσο πολύ τη βοήθησε στο χώρο του πενταγράμμου.

Η θεία σου είναι η σπουδαία τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου. Τι ρόλο έπαιξε στη μετεξέλιξη σου στην τραγουδίστρια που είσαι σήμερα;

«Περνούσα αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα μαζί της από μικρή. Ερχόμουν εδώ στην Αθήνα και μέναμε μαζί, πάντα τη θαύμαζα. Αργότερα με βοήθησε πάρα πολύ, μετά τον πρώτο χώρο που σου είπα ότι δούλεψα, την έφερε ο πατέρας μου και της ζήτησε να με ακούσει για να δει αν αξίζει τον κόπο. Με άκουσε και του είπε πως ήθελε να με πάρει μαζί της γιατί ήμουν καλή».

Πόσο σε βοήθησε στα πρώτα σου βήματα;

«Πάρα πολύ γιατί ήμουν μικρό κορίτσι τότε και χρειαζόμουν καθοδήγηση. Η συμφωνία με τους γονείς μου βέβαια ήταν πως θα έπρεπε να τελειώσω το σχολείο πρώτα και μετά να κάνω ότι θέλω και το τήρησα αυτό, αν και πήγα στο νυχτερινό. Η Πίτσα με βοήθησε πάρα πολύ και ένιωθα προστατευμένη κοντά της, έμενα στο σπίτι της. Δεν ήξερα την Αθήνα, δεν ήξερα πώς να μετακινηθώ, δίπλωμα δεν γινόταν να βγάλω γιατί ήμουν ανήλικη οπότε καταλαβαίνεις πως ήταν ο μόνος δικός μου άνθρωπος. Μετά σιγά σιγά τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά και πήραν το δρόμο τους...»

Πηγή: tralala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved