Μπίγαλης: Το σκάνδαλο, το μεγάλο παράπονό του και η παραδοχή: «με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ»
Showbiz

Μπίγαλης: Το σκάνδαλο, το μεγάλο παράπονό του και η παραδοχή: «με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ»

Την βαθιά του πικρία που παρά τα δέκα χρόνια που έχουν περάσει, δεν έχει ξεπεράσει, εκφράζει ο Κώστας Μπίγαλης σε συνέντευξή του.

Ο καλλιτέχνης, γυρνώντας τον χρόνο πίσω σε συνέντευξή του στη Ροδιακή, αποκαλύπτει το πόσο πολύ τον πόνεσε ό,τι έγινε με τον αποκλεισμό του από τη Eurovision το 2005. Στην ερώτηση τι θα άλλαζε, τι θα άφηνε και τι θα βελτίωνε στην καλλιτεχνική του πορεία, αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω, ο καλλιτέχνης αποκαλύπτει: «Κάποια πράγματα που έγιναν, είναι η ιστορία έτσι όπως γράφτηκε. Μπορώ να σου πω ότι είμαι χορτασμένος και από την αγάπη του κόσμου. Η δουλειά αυτή έχει δυσκολίες, απογοητεύσεις, έχει και πισωγυρίσματα. Υπάρχει ένα θέμα μόνο, ένα πράγμα για το οποίο είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ για προφανείς λόγους ήταν τότε με τη Γιουροβίζιον, με το κομμάτι της Παπαρίζου, το "The light in our soul" το 2005. Βίωσα έναν κομπλεξισμό, μια μιζέρια από κάποιους ανθρώπους. Τότε ήμουν φαβορί, γιατί ήταν πολύ άδικο αυτό που είχε γίνει. Τότε οι Έλληνες επέλεγαν το τραγούδι που θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα για τη Γιουροβίζιον, το τραγούδι μου ήταν φαβορί και αποφάσισαν να το σταματήσουν. Ανακάλυψαν τυχαία ότι το τραγούδι βρισκόταν σε έναν δικτυακό τόπο, το έστειλαν στα κίτρινα τηλεοπτικά κανάλια και δημιουργήθηκε μεγάλο σκάνδαλο. Αποκλείστηκα από το διαγωνισμό, ενώ το τραγούδι δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα.
Έχασα μια μεγάλη ευκαιρία και σαν συνθέτης, ίσως τότε γινόταν μια διεθνής επιτυχία και αυτό είναι ένα γεγονός που με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Αυτό πραγματικά θα ήθελα να μην είχε συμβεί, θα ήθελα το τραγούδι να είχε εκπροσωπήσει τότε την Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι έχασα μια πολύ μεγάλη ευκαιρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved