Γκαλένα Βελίκοβα: «Η μεγάλη κόρη μου είναι ολόιδια εγώ»
Showbiz

Γκαλένα Βελίκοβα: «Η μεγάλη κόρη μου είναι ολόιδια εγώ»

Για την οικογενειακή ευτυχία που βιώνει, για το 24ωρο που δεν της φτάνει και αναγκάζεται να κόβει χρόνο από τον ύπνο της αλλά και για το όνειρο ζωής που τελικά βγήκε αληθινό, μιλάει η Γκαλένα Βελίκοβα.

Πόσο γεμάτο είναι το 24ωρό σου με δύο πλέον παιδιά στο σπίτι;

«Έχει πατηθεί ένα κουμπί και η ζωή τρέχει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Η ημέρα νιώθω ότι έχει πάρα πολλές ώρες, έχω κόψει χρόνο από τον ύπνο μου και κάπως έτσι κυλάει το 24ωρο. Προσπαθώ να τα προλάβω όλα».

Η μία κόρη σου είναι δύο ετών και η άλλη έξι μηνών. Είσαι ενοχική σε σχέση με το χρόνο που τους αφιερώνεις;

«Προσπαθώ να τις βλέπω όσες περισσότερες ώρες γίνεται, γι' αυτό και ξυπνάω πάρα πολύ νωρίς. Και σίγουρα προσπαθώ να μην ξεφεύγω πολύ στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες ώστε να είμαι δίπλα τους από το απόγεμα και μετά».

Νιώθεις ευτυχισμένη που μεγάλωσες την οικογένειά σου; Που έκανες δύο παιδιά;

«Ήταν όνειρο ζωής και νιώθω ότι η λέξη «ευτυχισμένη» δεν είναι αρκετή για να αποδώσει τα συναισθήματά μου. Ήταν μια πολύ μεγάλη μου επιθυμία, που λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων όμως είχε μείνει πίσω, και είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που τελικά κατάφερα να καλύψω και αυτό το κομμάτι που το ένιωθα πολύ έντονα μέσα μου και ήθελα να το ζήσω. Τα παιδιά σε γεμίζουν ευτυχία και χαρά. Κάθε στιγμή σού δημιουργούν χιλιάδες συναισθήματα».

Είχες άγχος ή ήρθε φυσικά η εγκυμοσύνη;

«Όχι ήρθε πολύ φυσικά και χωρίς να αγχωθώ».

Βλέπεις στοιχεία δικά σου ή του άντρα σου στα παιδιά;

«Καταρχήν η μεγάλη είναι ολόιδια εγώ. Ό,τι θέλει το πετυχαίνει, είναι πολύ πεισματάρα. Βέβαια και ο άντρας μου παραδέχεται ότι είναι ίδια ακριβώς με εμένα. Η μικρούλα μου είναι πολύ ήσυχη, πολύ ήρεμη, είναι το άλλο άκρο».

Βάζεις όρια, είσαι αυστηρή;

«Το κομμάτι αυτό είναι πολύ δύσκολο, όλοι οι γονείς το ψάχνουν πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι σημαίνει «βάζεις όρια» ή «είσαι αυστηρή», δεν ξέρω πώς πρέπει να είμαι. Το ψάχνω πάρα πολύ. Αυτό που θέλω να κάνω είναι όχι να θέσω τα δικά μου όρια, αλλά να καταλάβω τις ανάγκες τους και να προσαρμόσω σε αυτές τους κανόνες. Πραγματικά, ειδικά στη μεγάλη μιλάω πολύ, προσπαθώ να της εξηγώ πάντα το γιατί να κάνει κάτι και αυτό δεν είναι επειδή της το λέω εγώ ούτε επειδή έτσι πρέπει».

Ποιος είναι πιο αυστηρός, εσύ ή ο άντρας σου;

«Ο άντρας μου είναι ο καλός της υπόθεσης, δεν χαλάει χατίρι στα παιδιά του, είναι κλασικός χαζομπαμπάς».

Πηγή: Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved