Η αυτοκριτική του Λιάγκα, τα «καρφιά» και το lifestyle
Showbiz

Η αυτοκριτική του Λιάγκα, τα «καρφιά» και το lifestyle

Το πρώτο editorial του έγραψε στα Παραπολιτικά ο Γιώργος Λιάγκας και μέσα σε λίγες γραμμές κατάφερε και την αυτοκριτική του να κάνει και τα «καρφάκια» του να ρίξει και για το lifestyle του οποίου είναι και αυτός μέλος να μιλήσει. Διαβάστε τι έγραψε...

«Να 'μαστε, λοιπόν, και εμείς εδώ. Οι καινούργιοι της παρέας. Η, μάλλον, οι παλιοί σε νέο μετερίζι. Στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» αυτή τη φορά κάθε Σάββατο. Για να γράφω τι; Τα «Π» είναι μια εφημερίδα που φωτίζει το παρασκήνιο. Αποκαλύπτει, αναδεικνύει, διαμορφώνει. Άρα, να γράψω πολιτικά; Θα με πουν και σοβαρό, θα καθαρίσω και λίγο το lifestyle προφίλ του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι τη βλακεία την έχω κάνει. Ήθελα και ‘γω να σώσω την πατρίδα. Ακόμα ένας. Πόσοι σωτήρες, άραγε, και γιατί αυτή η έρμη χώρα δεν έχει καμία, μα καμία τύχη να σωθεί; Ή το σώσιμο επιχειρείται με λάθος τρόπους ή οι διασώστες είναι ανίκανοι, Ή και τα δύο, που είναι και το πιθανότερο. Όχι, δεν το έχω μετανιώσει.
Κατ' αρχάς, δεν μετάνιωσα που κατέβηκα με την Κεντροαριστερά. Εκεί αισθάνομαι ότι ανήκω. Όχι κομματικά. Άλλωστε, ως ψηφοφόρος, αν εξαιρέσεις το ΚΚΕ, τη Χρυσή Αυγή και κάτι ψιλά που εμφανίστηκαν τώρα τελευταία, μάλλον όλα τα άλλα τα έχω ψηφίσει. Και, ναι, για να μην το πείτε εσείς, ξεκίνησα από τη ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι οι απόψεις μου απέχουν παρασάγγας από αυτές των ανθρώπων που θεωρητικά πιστεύαμε τα ίδια. Όχι στα πολιτικά. Όλοι ίδιοι είναι και δεν έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα το αντίθετο. Απλώς, στην κοσμοθεωρία και στην ανθρώπινη -θεωρητικά τουλάχιστον- προσέγγιση της πραγματικότητας.
Ήρθα κοντά με ανθρώπους, γνώρισα τον τόπο μου και επίσης είδα από πρώτο χέρι όλο αυτό το σύστημα της διαπλοκής, της διαφθοράς και της συναλλαγής υπό το οποίο γίνονται οι εκλογές. Άντε, καλέ, που δεν το ξέρετε τώρα ή που πέφτετε από τα σύννεφα Και ήρθαν οι συμπολίτες μου και μου έδωσαν τη λύση καταψηφίζοντας με -ή, για να είμαι ακριβής, με 22.500 σταυρούς, μη ψηφίζοντας με επαρκώς. Και ευτυχώς. Για μένα σίγουρα και μάλλον και για αυτούς.
Και έτσι ήρθε η ψυχαγωγία. Αυτά τα ξέρετε. Ας μην τα γράψω. Άρα, να γράφω για αυτά; Να στηλιτεύσω με στόμφο τον λαμπερό χώρο του lifestyle; Να κατακεραυνώνω τους συναδέλφους μου, κάνοντας τηλεκριτική; Εδώ κάνουν άλλοι, που ούτε απέξω από κανάλι δεν έχουν περάσει. Να αποκαλύπτω τα απόκρυφα και τα κρυμμένα μυστικά των εγχωρίων σταρ; Tι από όλα να κάνω σε αυτή τη στήλη; Τίποτα, όλα ή κάποια; Το ταξίδι ξεκινάει. Και το ξεκινάω δίκαια, μιλώντας σας -ή μάλλον γράφοντας- για μένα Ραντεβού το άλλο Σάββατο...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved